Πανικόβλητος εμφανίστηκε με δηλώσεις που έκανε σε αθηναϊκά και τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρώην βουλευτής και Υπουργός Γιώργος Καλαντζής, για να απαντήσει σε πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, ότι θα είναι στους «κομμένους» των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. Εμείς, βέβαια, το έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν, αλλά πίστεψε ότι μόνο εμείς θυμόμαστε που πρόδωσε τον ευεργέτη του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ότι ο γιός του Κυριάκος …πάσχει από αμνησία!

Είναι γνωστό, ότι τα δημοσιεύματα αυτά, των αθηναϊκών ΜΜΕ, για το ποιοι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια, εκπορεύονται από τα κόμματα, προκειμένου να προετοιμάσουν τους ενδιαφερόμενους και να τους προϊδεάσουν. Το ξέρει πολύ καλά αυτό ο Γιώργος Καλαντζής και γι αυτό πανικοβλήθηκε. Βγήκε και δήλωσε ότι έχει «την βεβαιότητα ότι οι Παναγιωτόπουλος, Πασχαλίδης και Καλαντζής θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.», χωρίς όμως να το δικαιολογεί, παρά μόνο λέει πως πήρε περισσότερες ψήφους το 2015 από το 2012. Το ότι έχασε χιλιάδες ψήφους από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και το ότι τον ξεπέρασε και ο Γιάννης Πασχαλίδης, φτάνοντας αυτός (διατελέσας χρόνια υπουργός) να βγει τρίτος και καταϊδρωμένος, δεν είπε κουβέντα.

Θα πρέπει ο αναγνώστης να σημειώσει κι έναν άμεσο εκβιασμό προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που συμπεριέλαβε στην δήλωσή του. Δήλωσε, ότι αυτός «έχει τη δυνατότητα να είναι πρωτοσέλιδος». Αυτό, κατά την άποψή μας, το λέει, δείχνοντας τα δόντια του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι αν τον αγνοήσει και δεν τον βάλει στο ψηφοδέλτιο, έχει τη δυνατότητα να βγει στα κανάλια και να πολεμήσει τη Νέα Δημοκρατία και τον αρχηγό της. Δήλωσε συγκεκριμένα ο Γιώργος Καλαντζής: «Αν πάμε στην ετυμολογία της λέξης «παλιός» τότε βάζω τελείες, γιατί τότε τα πρωτοσέλιδα -και έχω τη δυνατότητα να μπορώ να είμαι πρωτοσέλιδος- δεν νομίζω ότι θα κάνουν καλό στη Ν.Δ.. Να τελειώνουμε»!

Ξεκάθαρος είναι και ωμός ο εκβιασμός που αποπειράται ο Γιώργος Καλαντζής σε βάρος της Ν.Δ., αν ο Κυριάκος δεν τον βάλει στο ψηφοδέλτιο… Αυτός ο εκβιασμός, από μόνος του, θα ήταν ένας πολύ καλός λόγος να τον αφήσει απ’ έξω… Όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έβαλε τον Γιώργο Καλαντζή στο ψηφοδέλτιό του και εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 1993, δεν το έκανε επειδή απλώς τον συμπαθούσε, αλλά επειδή τον είχε σαν παιδί του, σαν άνθρωπο του σπιτιού του. Γι αυτό και είχε κακοφανεί πάρα πολύ και στενοχωρήθηκε σφόδρα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όταν κατά την αναμέτρηση Καραμανλή-Μητσοτάκη, για την αρχηγία της Ν.Δ. ο Γιώργος Καλαντζής είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Καραμανλή, με «εμπλουτισμένες» δημόσιες δηλώσεις του…

Και ήταν από τις ελάχιστες φορές, που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε κάνει δημόσια δήλωση ειδικά για έναν πρώην δικό του άνθρωπο, τον Γιώργο Καλαντζή, μιλώντας για ασυγχώρητη αχαριστία. Βέβαια, η αχαριστία του Γιώργου Καλαντζή, δεν ενόχλησε μόνο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά και την αείμνηστη Μαρίκα που επίσης τον είχε σαν παιδί της και την Ντόρα Μπακογιάννη και βέβαια και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο αρχηγός της Ν.Δ. είναι σίγουρο ότι θεωρεί καθήκον του, που το οφείλει στη μνήμη του πατέρα του, να αφήσει έξω από τα ψηφοδέλτια του κόμματος τον Γιώργο Καλαντζή. Κι αυτό είναι βέβαιο ότι θα γίνει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ