Μία πλήρη παιδική χαρά, προς τον βρεφονηπιακό σταθμό του Δημοτικού Διαμερίσματος Ζυγού Δήμου Καβάλας, πρόσφερε ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας. Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας, μέλη του Ομίλου και γονείς παραβρέθηκαν στη γιορτή των εγκαινίων, που ετοίμασε η Διεύθυνση του Σταθμού υπό την αιγίδα της διευθύντριας, Δέσποινας Αντωνιάδου. Την ικανοποίησή της δεν έκρυβε η πρόεδρος, Άννα Παυλίδου, καθώς και τα μέλη του Ομίλου, για την επιτυχία του πρώτου μέρους του φετινού στόχου. Ήταν αποτέλεσμα πολλών δράσεων, των οποίων τα χαρακτηριστικά ήταν η αγάπη, η προσφορά, ο εθελοντισμός μέσω των εκδηλώσεων συνεργασίας, η ομαδική εργασία, η αλληλεγγύη, η προβολή και η εξωστρέφεια του Ομίλου.

Η δωρεά αφορούσε σε οκτώ πολλαπλά συστήματα δημιουργικής απασχόλησης, πέρα της ψυχαγωγίας, καθώς και μιας παιδικής κουζίνας για άτομα με χρήση αναπηρικού αμαξιδίου, όλα πιστοποιημένα, ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα για όλες τις ηλικίες του βρεφονηπιακού σταθμού. Δύο ξύλινα πολύχρωμα παγκάκια ξεκούρασης ολοκλήρωναν το χρωματικό παζλ πάνω στο φροντισμένο χλοοτάπητα.

Τον Δήμο Καβάλας εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δ.Δ. Ζυγού, Λ. Βουδούρης, η Έλσα Αυλωνίτου, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσχολικής και Παιδικής Προστασίας, η οποία ευχαρίστησε τον Όμιλο για τη δωρεά και την πολύμηνη άριστη συνεργασία και μετέφερε το μήνυμα αλληλεγγύης και μεγίστης σημασίας του εθελοντισμού, από τον Δημοσθένη Τουλκίδη, πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή» του Δήμου Καβάλας, ο οποίος απουσίαζε εκτός πόλης.

Τις καρδιές όλων έκλεψε το δώρο των μικρών παιδιών προς τον Όμιλο, που ήταν η ζωγραφιά του δέντρου της αγάπης και της προσφοράς. Επίσης, ο Όμιλος δέχθηκε με ευχαρίστηση μία πλακέτα τιμής ένεκεν εκ μέρους του Δήμου Καβάλας, με την «υπογραφή» της δημάρχου, Δ. Τσανάκα και του Δ. Τουλκίδη, για τη μεγάλη προσφορά του Ομίλου προς τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας κατά τη χρονιά αυτή, καθώς και μία ντεκουπάζ κατασκευή από τις εργαζόμενες και τη Διεύθυνση του σταθμού.

Είναι, ήδη, έτοιμο ένα ξύλινο σκέπαστρο και αναμένεται έως το τέλος του Ιουνίου, να παραδοθεί προς τον βρεφονηπιακό σταθμό της Νεαπόλεως, η δεύτερη δέσμευση προσφοράς του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας. Η πρόεδρος του Ομίλου ευχαρίστησε τους εθελοντές, που βοήθησαν σε όλη τη διάρκεια του χρόνου μέσα από τις διάφορες εκδηλώσεις, όπως το τραπέζι της αγάπης που έγινε στο Κρυονέρι, ώστε να υλοποιηθεί η δωρεά αυτή, τους συνεργάτες της συνδιοργάνωσης της Χριστουγεννιάτικης παράστασης και συγκεκριμένα τη διευθύντρια της σχολής χορού Dance Academy, Γιάννα Λάσινα, τους συντελεστές και μαθητές της σχολής.

Τους χορηγούς, που ήταν: το καφέ «Επί παντός» στο Κρυονέρι, το κρεοπωλείο του Παναγιώτη Κουλακίδη στο Ζυγός, το super market του Σ. Σακκόπουλου στο Ζυγός, το κρεοπωλείο του Ν. Σαρημπαλά στον Ποτό Θάσου και τους πολλούς ανώνυμους φίλους του Ομίλου, οι οποίοι προσέφεραν ότι είχε ευχαρίστηση ο καθένας, για την αγορά της παιδικής χαράς, το κόστος της οποίας είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμο και ανάλογο της εξαιρετικής ποιότητας. Τέλος, ευχαριστίες εγκάρδιες μετέφερε προς τα τηλεοπτικά συνεργεία Center TV και Ena Channel, που «κάλυψαν» μέρος της εκδήλωσης των εγκαινίων, καθώς και προς όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, που στήριξαν και προέβαλαν όλες τις εκδηλώσεις του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, με απώτερο αυτό τον σκοπό».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ