«Με ένα πυκνό πρόγραμμα επαφών, συνέχισε την προεκλογική δραστηριότητά της, η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου. Το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023, συνοδεία υποψηφίων του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας», παρακολούθησαν την θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον οικισμό Σταυρού Αμυγδαλεώνα, όπου αμέσως μετά, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους και να λάβουν πλήρη εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ακολούθως, επισκέφτηκε το Δασαρχείο Καβάλας, όπου είχε μία γόνιμη συζήτηση με την δασάρχη, Ζωή Γεωργούση και αργότερα, το παράρτημα του Ε.Κ.Α.Β., όπου είχε συνάντηση με τον διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης  Χάρη Λώτη, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις, για τον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Το απόγευμα, συνοδευόμενη από υποψήφιους του συνδυασμού, συναντήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας, με τον πρόεδρο, Θόδωρο Χατζηχρήστο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, καθώς και τα περιθώρια εμβάθυνσης της συνεργασίας Δήμου και Ομοσπονδίας. Η ημέρα έκλεισε, με περιοδεία στην αγορά της Καβάλας». Τα παραπάνω αναφέρονται σε δελτίο Τύπου του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ