– Δεν ξέρω, καρντάσια, από πού αλλού θα βρει ο Δήμος Καβάλας και συγκεκριμένα η «Δημωφέλεια» 1,5 εκατομμύριο ευρώ «ζεστό» χρήμα.
– Ακόμα δεν εισέπραξε τις 90.000 ευρώ, για τα έξοδα φιλοξενίας των προσφύγων, τα οποία έπρεπε να κάνει το ελληνικό κράτος, αλλά τότε οι κυβερνώντες «πετούσαν χαρταετό».
– Είναι πολλά τα λεφτά Makis! Για να θυμηθώ την ατάκα, ελαφρώς παραφρασμένη, από μία παλιά ελληνική κινηματογραφική ταινία.
– Σ’ αυτή την πολύ στενή οικονομικά εποχή, το 1,5 εκατομμύριο ευρώ της αποζημίωσης από τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, είναι ένα ευπρόσδεκτο δώρο για το ταμείο της «Δημωφέλεια».
– Αυτό, δυστυχώς, μόνο ο Makis δεν το αντιλαμβάνεται και συνιστά στην Αναστασία υπομονή και σύνεση, μέχρι να βγει η δικαστική απόφαση στην προσφυγή του ΟΛ.Κ.!
– Εσύ, Makis, θα έκανες υπομονή, αν σου χρωστούσε κάποιος 1,5 εκατομμύριο ευρώ; Τόσο γαλαντόμος είσαι; Δεν το πιστεύω.
– Μάλλον δεν είσαι καλός επιχειρηματίας, αν «χαρίζεις» 1,5 εκατομμύριο ευρώ τόσο απλά.
– Ο Βαγγέλης Παππάς, αν ήταν δήμαρχος Καβάλας, θα έπαιρνε και το σώβρακο, μετά συγχωρήσεως, του προέδρου του Ο.Λ.Κ. στην περίπτωση αυτή.
– Μέχρι και ο Λουντοβίκ έκανε «επανάσταση», όταν το διοικητικό συμβούλιο του Ο.Λ.Κ. ανακάλεσε την απαλλοτρίωση του μεγαλύτερου ποσοστού της δημοτικής έκτασης για την επέκταση της προβλήτας του εμπορικού λιμανιού.
– Ναι, αυτός, τον οποίο αποκάλεσες, προχθές, δήμαρχο του «γλυκού νερού». Ήταν «έξω φρενών», τότε, με την απόφαση του Ο.Λ.Κ.
– Γι’ αυτό, σου συνιστώ να μην προτρέχεις. Αντί να συνιστάς στην πρόεδρο της «Δημωφέλεια» να κάνει υπομονή, περίμενε εσύ να βγει η δικαστική απόφαση.
– Κι αν δικαιωθείς, να κάνεις την κριτική σου στη διοίκηση του Δήμου και στην πρόεδρο της «Δημωφέλεια», για τον χειρισμό του θέματος. Όσες φορές βιάστηκες, βρέθηκες εκτεθειμένος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ