-Είναι γεγονός ότι, η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Alexander Haditaghi από τα διοικητικά πράγματα της ομάδας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», προκάλεσε «σοκ» στην διοίκηση του μητρικού σωματείου (Ερασιτέχνη), καταρχάς και, βεβαίως στους φιλάθλους της ομάδας. Τον τελευταίο καιρό, με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε με τις οφειλές προς ποδοσφαιριστές από την περίοδο (2021-2022) που ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2, φαίνεται πως έγινε μία επαναπροσέγγιση μεταξύ των διοικούντων (σ.σ. περιλαμβάνονται και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του τμήματος ποδοσφαίρου) με τον Καναδό επιχειρηματία. Η επαφή των δύο πλευρών δημιούργησε μία «γέφυρα» συνεννόησης. Και αυτό, κατά την άποψη μας, είναι θετικό και ευχάριστο.

-Το ζήτημα με τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές τακτοποιήθηκε, με την συνδρομή του Alexander Haditaghi, ενώ την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στην εκδήλωση της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ομάδας, ανακοινώθηκε πως μεταξύ των χορηγών, είναι η εταιρεία Hamptons Greece, συμφερόντων του Alexander Haditaghi, που θα υλοποιήσει την τουριστική επένδυση στην «αλάνα» της Νέας Ηρακλείτσας. Το επιβεβαίωσε, μάλιστα, ο ίδιος ο επιχειρηματίας, με ανάρτηση στο διαδίκτυο, αναφέροντας πως θα είναι ο μέγας χορηγός (major sponsor) για τα επόμενα τρία έτη και με χορηγία που θα κυμανθεί από 75.000 έως 125.000 ευρώ. Μακάρι να εξελιχθεί η συνεργασία και να βοηθήσει τον Α.Ο.Κ. να πετύχει τον αγωνιστικό στόχο, που είναι η επάνοδος στην Super League. Προέχει, βεβαίως, η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ΄ εθνική κατηγορία την περίοδο που αρχίζει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

-Μερικοί βλέπουν με καχυποψία και κάποιοι με εντελώς αρνητική διάθεση, την «επανάκαμψη» του Alexander Haditaghi, όσον αφορά την στήριξη προς την ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας. Εμείς τους (παρα)καλούμε να μην βιάζονται να βγάλουν συμπέρασμα. Δεν γνωρίζουν και δεν γνωρίζουμε τι συζήτησαν οι διοικούντες τον Α.Ο.Κ. με τον Καναδό επιχειρηματία. Εάν υπάρχει «πλάνο» συνεργασίας και ποιο είναι αυτό. Εμείς επικροτούμε την συνεργασία αυτή, γιατί είναι προς όφελος του Α.Ο.Κ. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την διοικούσα επιτροπή και οι υπόλοιποι χορηγοί, θα δώσουν (νέα) ώθηση στον Α.Ο.Κ. Η συμμετοχή του Alexander Haditaghi στην προσπάθεια, μπορεί να φέρει συντομότερα το ποθητό αποτέλεσμα.

-Το καλοκαίρι του 2022, ο Alexander Haditaghi πήρε μία απόφαση, να αποσυρθεί από τα διοικητικά πράγματα του Α.Ο.Κ. Είναι δικαίωμα του, να κρίνει ποιο είναι το καλύτερο για εκείνον. Τα αρνητικά σχόλια, που αρκετές φορές έγιναν και πικρόχολα, για την συγκεκριμένη απόφαση, ήταν αναμενόμενα. Πήγαζαν από το (αγνό) συναίσθημα της αγάπης προς τον Α.Ο.Κ. Ωστόσο, ο Alexander Haditaghi δεν «έριξε μαύρη πέτρα πίσω του». Στους λίγους μήνες που ασχολήθηκε με τον Α.Ο.Κ., αγάπησε την ομάδα, τους φιλάθλους και την πόλη. Εάν επιθυμεί να βοηθήσει, πάλι, γιατί πρέπει να τον «τιμωρήσουμε»; Όσοι είναι δύσπιστοι, δεν έχουν την υποχρέωση να αλλάξουν άποψη. Όσοι είναι κακοπροαίρετοι και σκόπιμα υπονομευτές της προσπάθειας, έχουν υποχρέωση να μείνουν μακριά από τον Α.Ο.Κ.!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ