Υπεγράφη την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, παρουσία του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, του προέδρου της Μονομετοχικής Α.Ε., Δημήτρη Κουτούλα και των εκπροσώπων της μισθώτριας εταιρίας, η σύμβαση μίσθωσης του κάμπινγκ της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού με διάρκεια 25 έτη, ενώ το ετήσιο μίσθωμα ανέρχεται σε 35.000 ευρώ (συν το 2% από τα ακαθάριστα ετήσια έσοδα), με την πλειοδότρια εταιρεία να καταθέτει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης, ύψους 100.000 ευρώ. Η σύμβαση προβλέπει ότι, ο μισθωτής με δικά του έξοδα, θα πρέπει να προβεί στην κατασκευή μιας σειράς κτιρίων και πιο συγκεκριμένα:
– Κέντρου διημέρευσης ελάχιστης επιφάνειας 92 τετραγωνικών μέτρων.
– Εστιατορίου με ελάχιστη επιφάνεια 260τ.μ. (120τ.μ. για μαγειρείο και 140τ.μ. για χώρο εστίασης, υποχρεωτικά κατ’ αναλογία και χώρους υγιεινής).
– Mini market 50τ.μ.
– Ένα κτίριο μαγειρείων
– Ένα κτίριο πλυντηρίων – σιδερωτήριων
– Τρία κτίρια χώρων υγιεινής (W.C.) με ένα χώρο W.C. για άτομα με ειδικές ανάγκες
– Ένα κτίριο χώρων υγιεινής (W.C.) υποδοχής
Η αρχική άδεια λειτουργίας του κάμπινγκ θα αφορά την εξυπηρέτηση τουλάχιστον 150 ατόμων, ενώ προβλέπεται ότι εντός πέντε ετών, από την υπογραφή της σύμβασης, ο μισθωτής υποχρεούται να προβεί στην έγκριση αναβάθμισης της άδειας, ώστε το κάμπινγκ να εξυπηρετεί τετρακόσια άτομα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ