Μία συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την παραμονή της εορτής των Τριών Ιεραρχών στο δημοτικό θέατρο Χρυσούπολης. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη γιορτή της εκπαίδευσης, που περιλάμβανε τη βράβευση, από τον δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για την προσφορά τους στην παιδεία και τον πολιτισμό. Επίσης, βραβεύτηκαν οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που συνταξιοδοτήθηκαν εντός της τελευταίας δεκαετίας, ενώ την εκδήλωση ομόρφυναν η χορωδία μαθητών του 1ου και του 4ου δημοτικού σχολείου Χρυσούπολης, υπό την καθοδήγηση της Δέσποινας Χουρμουζιάδου και η ομιλία από την εκπαιδευτικό του 1ου δημοτικού σχολείου Χρυσούπολης, Μελίνα Λεοκάτα, η οποία αναφέρθηκε στο ρόλο του εκπαιδευτικού στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας. Παρέστησαν, επίσης, ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος, ο πατήρ Αδαμάντιος Ασλανίδης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Ελένη Ψυλλίδου, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, Νίκος Βαλσαμίδης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Χαράλαμπος Καϊντατζόπουλος, η αντιδήμαρχος οικονομικών, Ελένη Χατουτσίδου, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής του Δήμου Νέστου, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Λάζαρος Σαββαΐδης, Γεώργιος Καραγεωργίου. Οι εκπαιδευτικοί που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ, ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ, ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΒΑΧΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΑΚΑΝΑ ΕΥΛΑΜΠΙΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΡΟΔΑΜΗ, ΚΑΤΣΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΚΟΥΣΚΟΥΡΑΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ, ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΑΛΚΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΠΟΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΜΠΟΥΤΖΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΣΑΡΙΤΣΕΣΜΕΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ, ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΝΑ.

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΔΕΤΣΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΑΡΛΑΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΥΡΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΓΙΑΔΙΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΕΝΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΕΛΕΝΑΣ ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ, ΝΤΑΟΥΤΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΡΑΪΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ