Δύο καινούργιες παιδικές χαρές, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, παραδόθηκαν στα παιδιά του Δήμου Νέστου και συγκεκριμένα στις περιοχές του Προαστίου και της Αχλαδινής στη Χρυσούπολη. Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν και μαθητές του 2ου και του 5ου δημοτικού σχολείου Χρυσούπολης. Οι παιδικές χαρές κόστισαν 70.000€, που καλύφθηκαν από τα έσοδα του Δήμου. Ο δήμαρχος, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, αναφέρθηκε και στις παιδικές χαρές του Δήμου, σαράντα εννέα στον αριθμό, οι οποίες πρέπει να κλείσουν, αφού είναι ακατάλληλες.

Ο Δήμος Νέστου, όμως, θα κατασκευάσει καινούργιες, στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, ώστε οι μικροί δημότες να απολαμβάνουν το παιχνίδι με ασφάλεια. Τον δήμαρχο πλαισίωσαν στα εγκαίνια: ο αντιδήμαρχος έργων, κ. Βαλσαμίδης και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Ψυλίδου. Ακολούθησε επίσκεψη στους δύο βρεφονηπιακούς σταθμούς της Χρυσούπολης, όπου ενημερώθηκαν από το προσωπικό για θέματα της καθημερινότητας.

Επίσης, εργολάβος πραγματοποίησε εργασίες εξωραϊσμού της πλατείας Παπανδρέου στη Χρυσούπολη, με κόστος 20.000€, ενώ ανάλογες παρεμβάσεις γίνονται στο Προάστιο και στα δημοτικά διαμερίσματα Αγιάσματος, Κεραμωτής, Πετροπηγής, Γραβούνας και Πηγών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ