Ο Γιώργος Γραμμένος, από την πλειοψηφία, ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης και η Κατερίνα Ιωαννίδου, ήταν οι προτεινόμενοι υποψήφιοι για το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, στις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017. Ο Γ. Γραμμένος εξελέγη πρόεδρος και θα συνεχίσει έως το τέλος της πενταετούς θητείας της δημοτικής αρχής. Στη ψηφοφορία που έγινε, έλαβε 27 ψήφους από τους 37 παρόντες δημοτικούς συμβούλους, ενώ καταμετρήθηκαν και 10 λευκά ψηφοδέλτια.

Ο Χρ. Μιχαλάκης εξελέγη αντιπρόεδρος έπειτα από επαναληπτική ψηφοφορία, στην οποία έλαβε 24 ψήφους (σ.σ. καταμετρήθηκαν και 13 λευκά ψηφοδέλτια), ενώ η Κατερίνα Ιωαννίδου, με 24 ψήφους επίσης, εξελέγη γραμματέας. Όσον αφορά την οικονομική επιτροπή και την επιτροπή ποιότητας ζωής, οι νέες συνθέσεις τους είναι οι εξής:

Οικονομική επιτροπή

Ηλίας Καλανταρίδης (πρόεδρος), Μαρία Φραντζεσκάκη, Φίλιππος Φιλιππίδης, Δημοσθένης Τουλκίδης, Ευαγγελία Δρακονάκη, Αναστασία Ιωσηφίδου, Θόδωρος Μουριάδης, Μάκης Παπαδόπουλος, Μανώλης Κελαϊδάκης.

Επιτροπή ποιότητας ζωής

Κυριακή Χιώτη-Πρασά (πρόεδρος), Ευαγγελία Δρακονάκη, Ζήσης Μπόνιας, Δημοσθένης Τουλκίδης, Μαρία Φραντζεσκάκη, Βαρβάρα Μπαλτζίδου, Λεωνίδας Παππάς, Σπύρος Προυσαεύ, Σωτήρης Σωτηριάδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ