Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει για έκτη συνεχή χρονιά στην πανελλήνια δράση καθαρισμού «Let’s do it Greece» την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, με ώρα έναρξης 10π.μ. Στη δράση αυτή θα συμμετάσχουν περισσότεροι από εκατό χιλιάδες εθελοντές από τρεις χιλιάδες ομάδες, σε πάνω από χίλια σημεία δράσης. Για ακόμα μία χρονιά, o Δήμος Καβάλας συντονίζεται σε πανελλαδικό επίπεδο με εθελοντές, οργανισμούς, φορείς και συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, με στόχο τον καλλωπισμό  και ευπρεπισμό του τόπου.

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους (συνοικιακούς, πολιτιστικούς, εθελοντικούς συλλόγους και ομάδες, σχολεία, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, επαγγελματικούς συλλόγους, σώματα ασφαλείας, αθλητικούς συλλόγους κ.λπ.), να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, ή να δηλώσουν, έως τις 17 Μαρτίου 2017, μία δράση καθαρισμού που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν, σε οποιοδήποτε σημείο του Δήμου, καλώντας στα τηλέφωνα: 2510451477 και 2510451387, ή στέλνοντας μήνυμα στο email: qoflife@dkavalas.gr, ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εκστρατείας: www.letsdoitgreece.org.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Καβάλας, για μία πρώτη ενημέρωση-συζήτηση και προετοιμασία των δράσεων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ