Με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, υπεύθυνο για τη διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, Κώστα Βακιρτζή, συναντήθηκαν στο Δημαρχείο αθλητές και προπονητές της αντισφαίρισης με αμαξίδιο. Οι αθλητές και οι προπονητές τους τόνισαν ότι, σημαντική προϋπόθεση για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων τους, είναι η δημιουργία και συντήρηση αξιοπρεπών αθλητικών χώρων. Ζήτησαν από τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο, να κάνουν παρεμβάσεις στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου της Καλαμίτσας, για τη βελτίωση της προσβασιμότητας και της καθημερινότητας τους.

Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, κατέγραψαν τα αιτήματα και δεσμεύτηκαν να τα ικανοποιήσουν το συντομότερο δυνατό. «Ο αθλητισμός και κυρίως η ενασχόληση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα με αθλήματα, πέρα από τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, αποτελεί και βασικό κομμάτι της ταυτότητας της κοινωνίας, η οποία σέβεται στην πράξη τα άτομα με αναπηρίες και η παροχή κινήτρων για να βγουν από το σπίτι και να ασχοληθούν με ένα άθλημα, στη συγκεκριμένη περίπτωση με το τένις, είναι υποχρέωση όσων πιστεύουν σε αυτό, παρέχοντάς τους ένα προσβάσιμο, ασφαλές και ποιοτικό αθλητικό περιβάλλον», δήλωσε ο δήμαρχος.

Με την ευκαιρία, καλούμε τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, να κατασκευάσουν δύο καινούργια γήπεδα αντισφαίρισης στο πάρκο Φαλήρου, για την άθληση των δημοτών, των ατόμων με αναπηρίες και των αθλητών των σωματείων αντισφαίρισης της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ