Γνωριμία με τους νέους (και παλιότερους) διοικητικούς παράγοντες του Α.Ο.Κ.

0

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει για την «Αργώ» του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», που φέτος το καλοκαίρι επιχειρεί να «γυρίσει σελίδα» στο ποδόσφαιρο και να αφήσει πίσω τις δοκιμασίες που πέρασε τα προηγούμενα έτη, με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία καλοκαίρια, που κινδύνεψε σοβαρά με διάλυση. Πλέον, στην περσινή διοικητική ομάδα προστέθηκαν μερικοί πετυχημένοι επιχειρηματίες, εντός και εκτός Καβάλας, που έχουν γνώση από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και μεράκι να προσφέρουν, από τον πολύτιμο χρόνο τους και τα χρήματα που διαθέτουν, με σκοπό να οδηγήσουν τον Α.Ο.Κ. στις υψηλές επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι άνθρωποι αυτοί, με επικεφαλής τον Γιάννη Διαμαντίδη, γνωρίστηκαν μεταξύ τους την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, στο κατάστημα εστίασης «Πρώτο κατσίκι» στο Περιγιάλι και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Α.Ο. «Καβάλα», Αντώνης Αντωνίου, οι άνθρωποι αυτοί δεν ήρθαν για να συνδράμουν στην προσπάθεια του Ερασιτέχνη, αλλά για να γίνουν οι «μπροστάρηδες». «Πρέπει να τους στηρίξουμε, για το καλό του Α.Ο.Κ. και της πόλης», σημείωσε.

Μετά την συμφωνία με τον προπονητή, Τιμόθεο Καβακά και τους συνεργάτες του (σ.σ. θα παραμείνει ο Γιώργος Αγγελίδης), γίνονται συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που είναι «στόχοι» να συγκροτήσουν την ομάδα ποδοσφαίρου. Ήδη συμφώνησαν πέντε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περασμένη περίοδο, ενώ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία ακόμα πέντε, καθώς και ορισμένοι μεταγραφικοί «στόχοι» που αγωνίστηκαν σε υψηλότερο επίπεδο. Ο Α.Ο.Κ. θα δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, για να διεκδικήσει την άνοδο στην Super League 2.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ