-Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων του Α.Ο.Κ. και του Καμπανιακού, για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, προσήλθε σημαντικός φιλάθλων στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Η μεγάλη πλειοψηφία αυτών μετακινήθηκαν με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Έτσι, μετά την λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων, δημιουργήθηκε «μποτιλιάρισμα» στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, από τα εξερχόμενα και τα διερχόμενα οχήματα.
-Αναρωτιέμαι, καρντάσια, γιατί σε τέτοια παιχνίδια, τουλάχιστον, που προσελκύουν μεγάλο αριθμό θεατών, δεν λειτουργεί η αστική γραμμή από το κέντρο της πόλης προς το δημοτικό στάδιο, όπως γινόταν παλιότερα. Πιστεύω ότι αν λειτουργούσε η γραμμή αυτή, θα ήταν μικρότερος ο αριθμός των αυτοκινήτων που κατευθύνονται στο στάδιο. Πως περιμένουμε να καλλιεργηθεί η σχετική κουλτούρα στον κόσμο, να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όταν δεν έχει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στο δημοτικό στάδιο, για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;
-«Υπάρχει και η γραμμή που κάνει στάση μπροστά στον Ο.Α.Ε.Δ.», θα πει κάποιος. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που χρησιμοποιούν το αστικό λεωφορείο, για να μετακινηθούν προς το στάδιο, έχουν μόνο αυτή την επιλογή. Αλλά, δεν είναι το ίδιο να αποβιβάζονται μπροστά στην κεντρική είσοδο του σταδίου και μετά τον αγώνα, να βρίσκεται το λεωφορείο εκεί που αποβιβάστηκαν.
-Ευελπιστώ πως σε επόμενο παιχνίδι, το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών θα δρομολογήσει λεωφορείο, για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων και θα αποφευχθεί το κυκλοφοριακό κομφούζιο από τα αυτοκίνητα και τις μξοτοσυκλέτες. Βεβαίως, θα είναι καλύτερο αν υπάρχει σταθερή γραμμή της αστικής συγκοινωνίας, που θα εξυπηρετεί το στάδιο και το παρακείμενο δημοτικό κολυμβητήριο, το οποίο επισκέπτονται αρκετοί πολίτες καθημερινά.