-Η Αγγελική (Δεληκάρη) πήρε την ευλογία του οικουμενικού πατριάρχη, αφού «πετάχτηκε» μέχρι την Κωνσταντινούπολη, για την εκδήλωση στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης, με αφορμή τα 100 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου και είναι έτοιμη να πάει στην Θεσσαλονίκη, για να απολαύσει την ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης.

-Ο Ξενοφών (Κροκίδης) το δήλωσε (ευθαρσώς και δημοσίως) ότι, δεν περιμένει να ακούσει πολλά πράγματα από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην Δ.Ε.Θ., όσον αφορά τον χώρο της δημόσιας υγείας. «Αυτό που δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ότι συντελείται ένα από τα μεγαλύτερα έργα, όσον αφορά τις κτηριακές υποδομές των νοσοκομείων, είναι πραγματικότητα. Αλλά, πρέπει να ξέρουμε ότι τα νοσοκομεία δεν είναι μόνο τα ντουβάρια, είναι και οι άνθρωποι τους, οι οποίοι έχουν αυτό που λέμε σύνδρομο εξουθένωσης. Και από την άλλη, έχουν άδειες τσέπες», είπε ο γιατρός. Όπως λέει η λαϊκή ρήση: «Νηστικό (και εξουθενωμένο) αρκούδι δεν χορεύει»! Το πρόβλημα θα λυθεί αν οι νοσοκομειακοί γιατροί ασκούν την ιατρική κι εκτός των δημόσιων νοσοκομείων! Ώσπου, στα νοσοκομεία θα μείνουν… μόνο τα ντουβάρια!

-Ειλικρινά, καρντάσια, αδυνατώ να καταλάβω την πρόταση της δημοτικής Αρχής του Δήμου Καβάλας, για την νέα χωροθέτηση της πιάτσας ΤΑΞΙ που βρίσκεται μπροστά από το κτήριο του Ο.Τ.Ε., λόγω του έργου ανάπλασης στην πλατεία καπνεργάτη. Καταρχάς, η πλατεία καπνεργάτη εκτείνεται μέχρι το ύψος του κτηρίου του Ο.Τ.Ε. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ανάπλαση πρέπει να γίνει μέχρι την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

-Αν δεν γινόταν η επέκταση της περιοχής ανάπλασης, δεν θα προέκυπτε πρόβλημα (και) με την πιάτσα των ΤΑΞΙ. Τα οποία θέλουν να μεταφέρουν, όπως είπε ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Αλέξης Γούλας, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (από το αρτοζαχαροπλαστείο Σκλαρή μέχρι το βενζινάδικο Πούλου).

-Ενώ ο στόχος πρέπει να είναι να ελευθερώσουμε τους κεντρικούς δρόμους, όπως η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, για να αξιοποιηθεί όλο το πλάτος του οδοστρώματος για την κίνηση των οχημάτων, αντί για αυτοκίνητα θα σταθμεύουν ΤΑΞΙ πάνω στον κεντρικότατο δρόμο της πόλης. Μυστήριες ιδέες και αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ