• Πριν δύο εβδομάδες, είπε ο Leo (όχι ο Μέσι), ήρθε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η έγκριση της δαπάνης φιλοξενίας τεσσάρων ατόμων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος που απασχόλησε την τοπική επικαιρότητα τις προηγούμενες ημέρες.
  • Η «αντιπολίτευση», σημείωσε ο Leo, δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει για το πρόγραμμα. Οι δημοτικοί σύμβουλοι διάβασαν την εισήγηση και την ενέκριναν. «Εκτός από απαράδεκτοι και ασυγχώρητοι, όπως είπαν οι συμπολίτες μας, αποδείχτηκαν και αδιάβαστοι», σχολίασε ο Leo.
  • Πως αποδείχτηκαν «αδιάβαστοι», αφού διάβασαν την εισήγηση για τη δαπάνη και την ενέκριναν; Και πως ήρθε για έγκριση η δαπάνη, για ένα πρόγραμμα στο οποίο ο Δήμος Καβάλας, δεν υπέβαλε καν την πρότασή του; Κάτι δεν μας λέει ορθά το καρντάσι ο Leo, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του εκπροσώπου επικοινωνίας της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος».
  • Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς που έκαναν συμπολίτες για τους δημοτικούς συμβούλους της «αντιπολίτευσης», που δεν ψήφισαν την εισήγηση της δημοτικής Αρχής για το επίμαχο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, εκτός από μία μερίδα κατοίκων της Παναγίας, κυρίως μελών του συλλόγου «Το Κάστρο» και τριών-τεσσάρων συμπολιτών που τοποθετήθηκαν δημοσίως, η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Δεν νομίζω πως οι δημότες στη Νέα Καρβάλη, στις Κρηνίδες, στην Παλιά Καβάλα, την Κηπούπολη, τον Άγιο Λουκά, το Περιγιάλι κ.λπ., έχουν νταλκά για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα που «χάθηκε».
  • Οι εστίες όπου διαμένουν οι φοιτητές του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) στην Καβάλα, είναι σε πολύ κακή κατάσταση, είπε ο αντιπρύτανης του ιδρύματος, Δημήτρης Μπαντέκας. Γιατί, φίλτατε αντιπρύτανη, είναι ασυντήρητες οι εστίες; Γιατί η διοίκηση του ΔΙ.ΠΑ.Ε., δεν απαίτησε από την κυβέρνηση, να δοθούν χρήματα για να συντηρηθούν; Πως θα δώσει χρήματα η κεντρική διοίκηση, αν δεν ζητηθούν για συγκεκριμένο σκοπό; Φτιάξτε, λοιπόν, τις εστίες και μετά ζητήστε κτίρια μέσα στην πόλη της Καβάλας, για να στεγαστεί το ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ