Το τραπέζωμα στο σπίτι του Ιορδάνη Παπαντίδη πολλών νεοδημοκρατικών (κι όχι μόνο) στελεχών, σίγουρα δεν ήταν τυχαίο γεγονός, αλλά μάλλον προγραμματισμένο και με συγκεκριμένο στόχο. Να τους παρουσιάσει, λες και δεν τον ήξεραν, τον «κολλητό» του φίλο τον Μάκη Παπαδόπουλο, ως τον επόμενο (!!!) Δήμαρχο Καβάλας! Ο Μένανδρος Μαρινάκης, που ήταν παρών, δήλωσε ότι το ένα τρίτο από τους παρευρισκόμενους στηρίζει την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου, το άλλο ένα τρίτο δεν ψηφίζει στον Δήμο Καβάλας, και το ένα τρίτο που απομένει απλά θα στηρίξει τις επιλογές του κόμματος.

Καταλαβαίνουμε το άγχος του Μάκη Παπαδόπουλου, ο οποίος χρησιμοποιεί κάθε μέσο να πετύχει κάτι καλύτερο στις επόμενες εκλογές, ελπίζοντας και στο θαύμα, να γίνει Δήμαρχος Καβάλας. Καταλαβαίνουν όλοι, πως η Δήμητρα Τσανάκα για τις ερχόμενες τουλάχιστον εκλογές δεν έχει αντίπαλο, δεδομένου ότι έχει πολύ καλή εικόνα στους δημότες του Δήμου Καβάλας και όπως είναι γνωστό, συνήθως δίνεται και μια δεύτερη θητεία στους Δημάρχους. Έτσι λοιπόν, ο «Makis… της ζωής μας» μετέρχεται διάφορους τρόπους, όπως η προσέγγιση στους «δυσαρεστημένους» δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της Δημάρχου.

Είναι γνωστό, πως ο Ιορδάνης Παπαντίδης έχει φιλικές σχέσεις με τον Μάκη, αλλά δεν είναι ο μόνος που συναντιέται μαζί του. Υπάρχουν κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ανάσας» που συναντιούνται «διακριτικά» με τον Μάκη και του λένε τα παράπονά τους από τη Δήμητρα. Η συνάντηση αυτή, όπως και η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας στο διαδίκτυο, είχε το στόχο της, αλλά δεν νομίζουμε να πέτυχε και πολλά, δεδομένου, ότι γνωρίζουμε αυτούς που παραβρέθηκαν. Τους μετράμε και τους ξαναμετράμε, αλλά δεν βρίσκουμε ότι στέκει, αυτό που δήλωσε ο Μένανδρος, ότι το ένα τρίτο απ’ αυτούς, στηρίζει τον Μάκη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ