O Σύλλογος Γεωπόνων Νομού Καβάλας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, να συνδράμει στο έργο των ομάδων έρευνας, διάσωσης και αποκατάστασης των πληγέντων περιοχών προσφέροντας είδη ατομικής προστασίας και εργαλεία όπως: γάντια εργασίας, μάσκες προστασίας προσώπου (ενεργού άνθρακα), γυαλιά εργασίας, φόρμες εργασίας, εργαλεία (πριόνια κλαδέματος, τσάπες, σκαπτικά), φακούς κεφαλής, ή χειρός, μπαταρίες και ότι άλλο συναφές υλικό κρίνει ο καθένας χρήσιμο. Τα είδη αυτά θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό το έργο των εθελοντών διασωστών που επιχειρούν στην Αττική και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο. Τα κατά τόπους σημεία συγκέντρωσης των ειδών είναι τα εξής:

ΚΑΒΑΛΑ: Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 55, 1ος όροφος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Γεωπονικό Κέντρο Τιμοσίδης Γρηγόρης & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Καραμπερίδης Στέργιος, Επαρχιακή Οδός Νέας Περάμου-Ελευθερών

ΜΥΡΤΟΦΥΤΟ: Μπαλίκας Ανδρέας & ΣΙΑ Ο.Ε., Επαρχιακή Οδός Μυρτοφύτου-Φωλιάς

ΠΟΛΥΣΤΥΛΟ: ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ε.Ε., 9ο χιλιόμετρο Καβάλας-Δράμας

ΟΡΦΑΝΙ: Μυστακίδης Ζαφείριος & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ: Χρυσανίδης Χαράλαμπος ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.

ΧΡΥΣΟΧΩΡΙ: Α.Σ. ΝΕΣΠΑΡ, 4ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Χρυσούπολης-Κεραμωτής

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες/φορείς μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες με τα γραφεία του συλλόγου στα τηλέφωνα: 2510222942, 6942771585 και στο email geoponoi.kavala@gmail.com.

Επίσης, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, καλεί τους συναδέλφους να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και βοήθειας για τους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών: τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα, μακαρόνια κ.λπ.), φάρμακα (γάζες, μπεταντίν, παυσίπονα κ.λπ.), παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κ.λπ.). Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο γραφείο 431 του Διοικητηρίου Π.Ε. Καβάλας έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2513503267 (Φιλιππία Κοχλιαρίδου), 2513503658-2513503431 (Μαρία Λαζαρίδου).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ