– Είπαμε, καρντάσια, να χαμηλώσουν οι τόνοι και να τελειώσει το έργο στην οδό Πιπίνου και στον μεντρεσέ, στην οδό Κολοκοτρώνη, αλλά να μη περάσουμε και στο άλλο άκρο. Ότι δεν τρέχει τίποτα με το έργο αυτό.
– Καλά θα κάνουν αυτοί που το «εμπνεύστηκαν» κι εννοώ την προηγούμενη δημοτική αρχή του Δήμου Καβάλας, να αποφεύγουν τις δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης, μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες.
– Ο Θόδωρος Μουριάδης, πρώην αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, επιχείρησε να υποβαθμίσει τις αντιδράσεις για τις κακοτεχνίες, τόσο στην πλευρά της οδού Πιπίνου, όσο και στην πλευρά της οδού Κολοκοτρώνη.
– Ας το καλύτερα Θόδωρε, γιατί οξύνεις τα πνεύματα με τα λεγόμενα σου. Η σιωπή, μερικές φορές, δεν είναι ενοχή, αλλά χρυσός.
– Αυτό που γκρεμίστηκε στην οδό Κολοκοτρώνη δεν ήταν μεντρεσές. Αυτό που χτίζεται είναι αντίγραφο μεντρεσέ.
– Εύγε στην αρμόδια Εφορεία Νεοτέρων Μνημείων, γιατί χωρίς να ξοδέψει ένα ευρώπουλο, έδωσε την άδεια να κατασκευαστεί το ομοίωμα του μεντρεσέ ενός παλιού τζαμιού, το οποίο δεν υπάρχει!
– Κι αυτό λέγεται αποκατάσταση μνημείου; Ποιο μνημείο αποκαταστάθηκε ρε λεβέντες;
– Όσον αφορά το τμήμα της οδού Κολοκοτρώνη μπροστά από τον «μεντρεσέ», γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την παρέμβαση που έγινε!
– Στην Καβάλα που στερείται δρόμων με μεγάλο πλάτος, στενέψαμε έναν ήδη στενό δρόμο, για να γίνει η είσοδος του «μεντρεσέ»!
– Εύγε στον αρχιτέκτονα που σχεδίασε την παρέμβαση αυτή, αλλά και στους λεβέντες του Δήμου Καβάλας, που δεν είπαν τίποτα.
– Γι’ αυτό σου λέω Θόδωρε Μουριάδη, μη μιλάτε πολύ, γιατί επιβαρύνετε τη θέση σας.
– Το έργο, που χρηματοδοτείται με ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, δεν είναι από αυτά, τα οποία μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος καλοσχεδιασμένα. Κι η ευθύνη πρέπει να αποδοθεί στους εμπνευστές του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ