Ο ορισμός νέου διοικητικού συμβουλίου στο Βιοτεχνικό Πάρκο (ΒΙΟ.ΠΑ.) Καβάλας και η επιβεβαίωση της καλής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τον Δήμο Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας, δηλαδή των τριών εταίρων του ΒΙΟ.ΠΑ.Κ., προέκυψαν από την έκτακτη γενική συνέλευση που συγκλήθηκε την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη, Χριστόδουλου Τοψίδη. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, μετά από την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης και τον ορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου, ο περιφερειάρχης κατέθεσε την πρότασή του για τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την καλή συνεργασία με τους άλλους εταίρους, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση των ζητημάτων που αφορούν τον χώρο της μεταποίησης και τα οποία είναι στις προτεραιότητες της διοίκησης της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα ο Χρ. Τοψίδης είπε ότι: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση, οι τρεις εταίροι του ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας, να έχουμε ορίσει τους εκπροσώπους μας για το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα λειτουργήσει το ΒΙΟ.ΠΑ. για το επόμενο χρονικό διάστημα. Από πλευράς Περιφέρειας προτείναμε τους: Δημήτριο Τριανταφύλλου, ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτριο Κλειτσιώτη και Δημήτριο Στεργιόπουλο. Η πρόθεση της Περιφέρειας είναι, να ενδυναμώσουμε τον ρόλο του ΒΙΟ.ΠΑ. Για άλλη μια φορά, θα συγχαρώ τους δύο εταίρους, τον Δήμο Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας. Η συνεργασία μας είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη του τόπου. Θέλω να εξάρω την υψηλή εκπροσώπηση στο διοικητικό συμβούλιο του ΒΙΟ.ΠΑ. σε επίπεδο δημάρχου και προέδρου και δεσμεύομαι για την δική μου συμμετοχή στις συνεδριάσεις, όταν μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου».

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, δήλωσε αισιόδοξος για το έργο που θα παραχθεί από την νέα διοίκηση και πρόσθεσε: «Όπως είπε και ο κύριος περιφερειάρχης έγινε η έκτακτη γενική συνέλευση, ούτως ώστε να οριστούν εκπρόσωποι για το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας. Από πλευράς Δήμου θα είμαι εγώ και θέλουμε να δείξουμε ότι η ανάπτυξη του ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας είναι μονόδρομος. Έγινε καλή δουλειά με την προηγούμενη διοίκηση και είμαστε σίγουροι ότι η ίδια δουλειά και ίσως καλύτερη, θα γίνει και τώρα».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, δήλωσε: «Ένας νέος κύκλος για το ΒΙΟ.ΠΑ. της Καβάλας ανοίγει με το νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως δηλώσαμε οι τρεις εταίροι, θέλουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας να πρωτοστατήσει στον ρόλο της ανάπτυξης. Είμαστε εδώ, να δείξουμε ότι αυτή η προσπάθεια της καλής συνεργασίας θα την συνεχίσουμε και το επόμενο χρονικό διάστημα». Οι επικεφαλής των τριών εταίρων του ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο για όλα όσα έπραξε για τον φορέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ