• Δικαιολογημένα τα «καρφιά» του συλλόγου «Πνοή», έγραψε καρντάσι σε σχόλιο του σε τοπική εφημερίδα, κατά του νυν αντιδημάρχου Δήμου Καβάλας, Ηλία Καλανταρίδη, ο οποίος το 2013, ως δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, «τόλμησε» να «σκαλίσει» λίγο παραπάνω την υπόθεση των προσλήψεων στο πρόγραμμα «Στηρίζω». Αυτό το «σκάλισμα», που έκανε ο Ηλίας Καλανταρίδης, έγινε αφορμή να ασχοληθεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας, η οποία έφερε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, όπου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου «Πνοή», που κλήθηκαν να λογοδοτήσουν, τελικά απηλλάγησαν των κατηγοριών.
  • Ο Ηλίας ισχυρίζεται ότι δεν κίνησε εκείνος τη δικαστική διαδικασία, αλλά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Άλλωστε, ο Ηλίας δεν είναι δικομανής, ούτε μου έδωσε την εντύπωση ατόμου, που έχει εμπάθειες, εμμονές και κωλύματα με πρόσωπα. Κι όταν έχει κάτι να πει, το στηρίζει με στοιχεία και με επιχειρήματα. Κάτι που, δυστυχώς, δεν κάνουν όλα τα πολιτικά πρόσωπα, είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή, τα οποία αρέσκονται να δημιουργούν εντυπώσεις και μόνο.
  • Ίσως τα στοιχεία που παρουσίασε τότε, το 2013, ο Ηλίας Καλανταρίδης, για τις προσλήψεις στο πρόγραμμα «Στηρίζω», να ήταν τόσο σοβαρά, που υποχρέωσαν την Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας να διερευνήσει, σε μεγαλύτερο βάθος, την εγκυρότητα τους.
  • Η υποβολή σε μία δικαστική διαδικασία, σαφώς, δεν είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία κάποιου, ακόμα και για την πλευρά του κατήγορου. Όμως, δεν χρειάζεται τα αγαπητά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου «Πνοή» ούτε να «ξεσπάσουν», ούτε να πανηγυρίσουν, μετά την απαλλαγή τους, όπως έγραψε το καρντάσι. Έπρεπε να αποδείξουν ότι δεν εμπλέκονταν σε καμία μεμπτή πράξη, το δικαστήριο θα αποφαινόταν γι’ αυτό και μετά θα πήγαιναν σπίτι τους. Τόσο απλά είναι τα πράγματα και δεν χρειάζεται, καρντάσια, να τα δραματοποιούμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ