Ένα ακόμα δυνατό «τεστ» έδωσε η ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» για την καλύτερη προετοιμασία της, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Αντιμετώπισε το απόγευμα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022, στο γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στην περιοχή Αμισιανών, τον Πανδραμαϊκό.

Οι προσθήκες ποδοσφαιριστών ενίσχυσαν τον Α.Ο.Κ., που είναι σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας απέναντι στον «Βύρωνα» Καβάλας. Με τέρματα που σημείωσαν ο Γιώργος Ιορδανίδης και ο Χρήστος Καρακώστας σε κάθε ημίχρονο του παιχνιδιού, ο Α.Ο.Κ. νίκησε με σκορ 2-0 και ικανοποίησε τους θεατές με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Το πρώτο τέρμα σκόραρε ο αρχηγός, Γ. Ιορδανίδης, έπειτα από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε στο 19ο λεπτό, όταν σπρώχτηκε από αμυνόμενο ποδοσφαιριστή του Πανδραμαϊκού εντός της μεγάλης περιοχής. Ο Γ. Ιορδανίδης εκτέλεσε το πέναλτι στην αριστερή πλευρά της εστίας, ο τερματοφύλακας του Πανδραμαϊκού απέκρουσε την μπάλα, αλλά ο παίκτης του Α.Ο.Κ. πρόλαβε τους αντιπάλους και με δεύτερη προσπάθεια ευστόχησε.

Στο 28ο λεπτό του β΄ ημιχρόνου (73ο λεπτό του αγώνα), ο Χρ. Καρακώστας κινήθηκε έξυπνα στην «πλάτη» της άμυνας του Πανδραμαϊκού και αφού έγινε αποδέκτης μακρινής μεταβίβασης, προχώρησε μέχρι την εστία και πλάσαρε ψύχραιμα τον τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0. Οι δύο ομάδες είχαν δοκάρι, στο 44ο λεπτό ο Πανδραμαϊκός και στο 63ο λεπτό ο Α.Ο.Κ. με τον Χρ. Καρακώστα. Ο προπονητής του Α.Ο.Κ., Γιώργος Αγγελίδης, έκανε αρκετές αλλαγές ποδοσφαιριστών στο β΄ ημίχρονο, χωρίς να επηρεαστεί ο αγωνιστικός ρυθμός της ομάδας.

Φιλικό παιχνίδι έδωσε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στο ίδιο γήπεδο, ο «Βύρων», που νίκησε με σκορ 3-1 την Α.Ε. Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ