Όπως στο παιχνίδι με τον Άρη Πετεινού, έτσι και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης, με τον Αετό Βαρβάρας, η ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της. Νίκησε, μάλιστα, με το ίδιο σκορ (5-0) και «ζευγάρωσε» τις νίκες στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Ο Α.Ο.Κ. μπορεί και θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα διαδοχικά παιχνίδια στην έναρξη, θα βοηθήσουν στην βελτίωση της συνοχής, να βρει αγωνιστικό ρυθμό και τον προπονητή, Τιμόθεο Καβακά, να δοκιμάσει περισσότερους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό, όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται σε πνευματική ετοιμότητα και εγρήγορση, ώστε να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν, η διοικούσα επιτροπή, ο προπονητής και οι φίλαθλοι.

Στο παιχνίδι με τον Αετό Βαρβάρας, από αναβολή της 2ης αγωνιστικής ημέρας, ο Α.Ο.Κ. επέβαλε την ανωτερότητα του, γεγονός που «μεταφράστηκε» σε πέντε τέρματα. Για μερικούς, που έχουν κριτήριο την (χαμηλότερη) δυναμικότητα της αντίπαλης ομάδας, είναι «φυσιολογικό» το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Α.Ο.Κ. δεν είναι έτοιμος στην αρχή του πρωταθλήματος, δεν παίζει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του, έκανε αρκετές αλλαγές ποδοσφαιριστών στην σύνθεση του, ενώ αντιμετώπισε ομάδες που αμύνθηκαν μαζικά. Με αυτά τα δεδομένα, ο απολογισμός των δέκα τερμάτων στα δύο πρώτα παιχνίδια, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός. Βεβαίως, στα επόμενα παιχνίδια θα υπάρξουν και δυσκολίες, αλλά ο Α.Ο.Κ. θα έχει περισσότερη ομοιογένεια, καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και πιο σταθερό σχήμα ποδοσφαιριστών.

Ο Κοσμάς Γκέκας (φωτογραφία) σκόραρε τα δύο πρώτα τέρματα εναντίον του Αετού Βαρβάρας (σ.σ. έφτασε στα 5 σε δύο παιχνίδια), πριν αντικατασταθεί στο β΄ ημίχρονο από τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος στην επανεμφάνιση του με την φανέλα του Α.Ο.Κ. σκόραρε! Το α΄ ημίχρονο έληξε με σκορ 2-0. Το 3-0 έγινε από τον Βασίλη Αλτιντζή στο 53ο λεπτό, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Ο Θανάσης Γιαγτζίδης, ένας μέσος που «πατάει» συχνά στην μεγάλη περιοχή της αντίπαλης ομάδας, δέχτηκε την ωραία τελική πάσα από τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και με εξίσου ωραίο «τελείωμα», έκανε το 4-0 στο 85ο λεπτό. Το 5-0 σημειώθηκε στο 87ο λεπτό, με ατομική ενέργεια του Β. Παπαδόπουλου, που «έβαλε το κερασάκι στην τούρτα».

Στο παιχνίδι άρχισαν οι: Αστράς, Δημητριάδης, Καζαντζίδης, Μπιμπισίδης, Σμίλτος, Γκέντζογλου, Τζελίδης, Γιαγτζίδης, Αλτιντζής, Καρακώστας, Γκέκας και στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Β. Παπαδόπουλος, Κουτσιανικούλης, Χατζής, Γερονικολός, Π. Δερμιτζάκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ