Α.Ο.Κ. ποδόσφαιρο: Ήρθε ο Β. Κουτσιανικούλης, παρέμεινε ο Π. Σταθάκης

0

Η ημέρα έναρξης της προετοιμασίας για την ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» πλησιάζει και η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει να «γεμίζει» με ποδοσφαιριστές το έμψυχο δυναμικό. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την συνεργασία με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό παίκτη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος έχει συμμετοχές σε όλα τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Α.Ο. «Καβάλα» ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1988 και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και αξιοζήλευτη καριέρα. Σε νεαρή ηλικία ξεχώρισε με το ιδιαίτερο ταλέντο του και κλήθηκε στην εθνική ομάδα νέων του Νίκου Νιόπλια, όταν αγωνιζόταν στον Ηρακλή Χάλκης. Μετράει περισσότερες από 200 συμμετοχές στην Superleague, 30 συμμετοχές στην Superleague 2, ενώ αγωνίστηκε στο Europa League. Φόρεσε την φανέλα του Εργοτέλη, του Π.Α.Ο.Κ., του Ο.Φ.Η., της Λάρισας, του Ολυμπιακού Βόλου και άλλων σωματείων».

Ακόμα, επισημοποιήθηκε η παραμονή στην ομάδα του τερματοφύλακα, Παναγιώτη Σταθάκη (φωτογραφία), ο οποίος θα αγωνιστεί για 3η συνεχόμενη περίοδο στον Α.Ο.Κ. Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει είτε προς το τέλος του Ιουλίου, είτε στις αρχές του Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ