Α.Ο.Κ.: Είσαι αληθινός «γαλάζιος αργοναύτης;». Παρέλαβε σήμερα το εισιτήριο διαρκείας σου!

0

Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, ανακοίνωσε η διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 2024. Για εκείνους και εκείνες που θα εγγραφούν από 29 Ιουλίου έως και 14 Αυγούστου 2024, θα γίνει έκπτωση 20% στην τελική τιμή. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: «Δείξε την στήριξη σου, δηλώνοντας συμμετοχή στις εγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας. Προ-παράγγειλε τώρα το εισιτήριο σου, κλείσε την θέση σου στο στάδιο «Ανθή Καράγιαννη» και γίνε μέρος της νέας σελίδας της ιστορίας του Α.Ο.Κ. Είσαι αληθινός «γαλάζιος αργοναύτης;». Παρέλαβε σήμερα το εισιτήριο διαρκείας σου και κέρδισε έκπτωση 20% στην τελική τιμή. Το presale ισχύει από 29/7 έως και 14/8!

ΘΥΡΑ 1, 80€

ΘΥΡΑ 6, 100€

Μετά την προπώληση ισχύουν τα παρακάτω:

Εισιτήρια ΘΥΡΑ 1, 100 ευρώ. Παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας από την πλευρά της θάλασσας (ΘΥΡΑ 1).

Εισιτήρια ΘΥΡΑ 6, 120 ευρώ. Παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας από την πλευρά των επισήμων (ΘΥΡΑ 6).

Εισιτήρια family (οικογένειας), 150 ευρώ. Παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας απ’ όλες τις θύρες του σταδίου. Είσοδος γονέων και παιδιών έως 15 ετών.

Εισιτήρια στο σκεπαστό τμήμα, 200 ευρώ. Παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας από την πλευρά των επισήμων στο σκεπαστό τμήμα.

DISCOUNT 70 ευρώ. Παρακολούθηση των αγώνων της ομάδας από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ πλην VIP και αφορά ανέργους, γυναίκες και φοιτητές.

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για τα άτομα με αναπηρίες.

Εισιτήρια VIP 500 ευρώ. Παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας από την ΘΥΡΑ VIP έχοντας τις ακόλουθες παροχές: μία υπογεγραμμένη επίσημη αγωνιστική φανέλα απ’ όλη την ομάδα, catering με τοπικά προϊόντα στην διάρκεια του ημιχρόνου στην αίθουσα VIP, επίσκεψη και γνωριμία με ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. A.Ο. «Καβάλα» 2024, αυτόγραφα και φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις της ομάδας, ξενάγηση στο γήπεδο με επίσκεψη στα αποδυτήρια, τον αγωνιστικό χώρο, τα γραφεία και τους υπόλοιπους χώρους.

Οι τιμές των εισιτηρίων περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Για παραγγελίες, συμπληρώστε την φόρμα : https://forms.gle/NqmcGDq6P6QEaDyz9».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ