Η ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» έκανε την διαφορά στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2023, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Τα δύο πρώτα τέρματα έχουν την «σφραγίδα» δύο πολύ καλών επιθετικών ποδοσφαιριστών, του Κοσμά Γκέκα και του Βασίλη Παπαδόπουλου, ενώ το τρίτο τέρμα, πάλι από επιθετικό ποδοσφαιριστή, τον Χρήστο Καρακώστα, έδειξε τον «πλουραλισμό» της ομάδας της Καβάλας. Ο Α.Ο.Κ. επικράτησε δίκαια με σκορ 3-1, ενώ θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα. Η «Δόξα» κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια, μείωσε στο 56ο λεπτό 2-1 με τον Αλέξανδρο Μπρατσιάνη, ωστόσο πρέπει να βελτιωθεί πολύ, για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας.

Ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε 1-0, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Κοσμάς Γκέκας στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο σκόρερ έδωσε την τελική πάσα, στο 31ο λεπτό, στον Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος με ψυχραιμία εκτέλεσε και έκανε το 2-0. Το 3-1 έγινε στο 66ο λεπτό, με ωραία κεφαλιά του Χρήστου Καρακώστα, έπειτα από σέντρα του Λάζαρου Τζελίδη στην «καρδιά» της άμυνας της φιλοξενούμενης ομάδας.

Για την ομάδα της Καβάλας αγωνίστηκαν οι: Αστράς, Καζαντζίδης, Δημητριάδης, Σμίλτος, Περδίκης, Γκέντζογλου, Τζελίδης, Δαλιανόπουλος, Αλτιντζής, Παπαδόπουλος, Γκέκας και στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καρακώστας, Χατζής, Γιαγτζίδης, Γερομιχαλός.

Στα άλλα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Νέστος Χρυσούπολης 0-5, Απόλλων Παραλιμνίου-Άρης Πετεινού 2-0, Νίκη Ευκαρπίας-Αετός Βαρβάρας 7-0, Βέροια-Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 1-0, Χανιώτης-Αναγέννηση Επανομής 0-0, Θερμαϊκός-Πανθρακικός 2-1, Ορέστης Ορεστιάδας-Θύελλα Σαρακηνών 2-1, Άρης Αβάτου-Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 1-1.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Καβάλα 31 βαθμοί, Νέστος Χρυσούπολης 26, Θερμαϊκός 23, Ορέστης Ορεστιάδας 22, Πανθρακικός 20, Χανιώτης 20, Απόλλων Παραλιμνίου 20, Θύελλα Σαρακηνών 15, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 14, Άρης Αβάτου 14, Νίκη Ευκαρπίας 14 (14-11), Αναγέννηση Επανομής 9, Άρης Πετεινού 8, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 8, Αετός Βαρβάρας 7, Δόξα Δράμας 7, Βέροια 7, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 5.

Την 12η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Άρης Πετεινού-Νίκη Ευκαρπίας, Αετός Βαρβάρας-Χανιώτης, Αναγέννηση Επανομής-Ορέστης Ορεστιάδας, Απόλλων Παραλιμνίου-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Δόξα Δράμας-Βέροια, Νέστος Χρυσούπολης-Καβάλα, Πανθρακικός-Άρης Αβάτου, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Θύελλα Σαρακηνών, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Θερμαϊκός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ