Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το πως σκέφτεται ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Χρ. Ηλιάδης, και επιτίθεται με τόσο άσχημο τρόπο στην Πρόεδρο της Δημωφέλειας Αναστασία Ιωσηφίδου. Γνωρίζει πολύ καλά ότι η απόφαση για την καταβολή της αποζημίωσης του 1,5 εκατ. ευρώ, έχει τελεσιδικήσει. Έχει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ!!! Αυτό σημαίνει ότι ο Οργανισμός Λιμένα πρέπει να καταβάλει άμεσα το χρηματικό αυτό ποσό. Ο ίδιος αρνείται να καταβάλει το 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο, όπως ο ίδιος υποστηρίζει διαθέτει σε έναν μόνο από τους λογαριασμούς του Οργανισμού.

Βεβαίως και δικαιούται να αξιοποιήσει οποιοδήποτε δικονομικό όπλο νομίζει πως μπορεί να τον βοηθήσει να μεταφέρει την υποχρέωση στο κράτος, αλλά αυτό, ακόμη κι αν μπορέσει να το πετύχει ανάγεται στο μέλλον. Η δε Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δημωφέλειας, δεν έχουν καμιά υποχρέωση να περιμένουν πότε θα τελεσφορήσουν τα πρόσθετα δικαστικά μέτρα, αφού αν το κάνει, θα είναι υπόλογος για το ότι δεν διεκδίκησε τα χρήματα που έπρεπε να διεκδικήσει προς το συμφέρον της Δημοτικής Επιχείρησης στην οποία η Αναστασία Ιωσηφίδου είναι Πρόεδρος.

Την κατηγορεί ως ανάλγητη επειδή δέσμευσε του λογαριασμούς του ΟΛΚ (υποθέτουμε, ως μέσον πίεσης, για να αποφευχθεί η διαδικασία της κατάσχεσης). Νομίζουμε, ότι αυτό έγινε προκειμένου να ανταποκριθεί ο Χρ. Ηλιάδης στην υποχρέωση που διέταξε το δικαστήριο. Άμεσα θα αποδεσμευτούν, νομίζουμε, οι λογαριασμοί, αν πληρώσει το ποσό, ή αν δεχθεί να συζητήσει συμβιβαστική λύση. Δεν μπορεί να λες, κόντρα στις αποφάσεις του δικαστηρίου «δεν πληρώνω» και από την άλλη να κατηγορείς την Αναστασία ως ανάλγητη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ