– Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε με «συμπάθεια» και «κατανόηση» τη συμπεριφορά του Μάκη Παπαδόπουλου ως δημοτικού συμβούλου του Δήμου Καβάλας, αλλά αυτή η συμπεριφορά έχει, δυστυχώς, ξεπεράσει το όριο.
– Ο αντιπολιτευτικός παροξυσμός που τον διακρίνει, έφτασε στο σημείο να «χρεώσει» στη δημοτική αρχή τον θάνατο ενός συμπολίτη, του επί σειρά ετών φροντιστή της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο. «Καβάλα», Απόστολου Χατζησάββα, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη εβδομάδα μέσα στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».
– Ο Μάκης Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, απέδωσε τον θάνατο του φροντιστή του Α.Ο.Κ. στον «αποκλεισμό» του στο στάδιο από την κακοκαιρία, άρα στην αμέλεια της δημοτικής αρχής να κρατήσει την αθλητική εγκατάσταση προσβάσιμη!
– Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Καβάλας, Γιώργος Φιλόσογλου, ζήτησε από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», να ανακαλέσει τη δήλωση που έκανε και να αποκαταστήσει την αλήθεια, αλλά εκείνος, όχι μόνο αρνήθηκε, επιτέθηκε φραστικά στη διοίκηση!
– Νωρίτερα, μαζί με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κωστή Σιμιτσή, ο οποίος διολισθαίνει σε μία κριτική μικροπολιτικής σκοπιμότητας, άσκησαν δριμεία κριτική για τη διαχείριση του ακραίου καιρικού φαινομένου από τη δημοτική αρχή.
– Μάλιστα, ήταν οι δύο αρχηγοί παρατάξεων, που δεν έδειξαν ενδιαφέρον να δηλώσουν τη στήριξη τους στην προσπάθεια του μηχανισμού του Δήμου Καβάλας στη διάρκεια της κακοκαιρίας, όπως έκαναν οι: Βαγγέλης Παππάς, Χρήστος Ποτόλιας και Παρασκευάς Αγανικόλας.
– Θεωρούμε ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του σωματείου Α.Σ.Ε. Δούκας, για να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Γ.Σ. Ελευθερούπολης, επειδή παραχώρησε το κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης, για να προπονηθεί ο Δούκας την παραμονή του παιχνιδιού με την ομάδα της Καβάλας, έχει λάθος «αποδέκτη».
– Έπρεπε να ευχαριστήσει τον Δήμο Παγγαίου, διότι το γυμναστήριο είναι δημοτικό και χωρίς την άδεια της δημοτικής αρχής, δεν μπορεί να παραχωρηθεί ούτε στον Γ.Σ. Ελευθερούπολης για χρήση.
– Όσον αφορά το (σαφές) υπονοούμενο εναντίον της Κ.Α.Ε. Καβάλα B.C., που άφησε και ο αγαπητός προπονητής, Γιάννης Τζήμας, ότι πρέπει να κρατήσει ψηλά τον πήχη του «ευ αγωνίζεσθαι» και του αθλητικού ιδεώδους, το εκλαμβάνουμε ως «ρελάνς» στην ανακοίνωση της διοίκησης της Κ.Α.Ε. Καβάλα B.C., για τη διαιτησία του παιχνιδιού της περασμένης Κυριακής (15/01/2017).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ