-Έκανε σωστά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., Αντώνης Αντωνίου, που δεν έδωσε διάσταση στο ζήτημα των τελευταίων διαδικτυακών παρεμβάσεων του Alexander Haditaghi, σχετικά με το σύντομο πέρασμα του Καναδού επιχειρηματία από τα διοικητικά πράγματα της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ.

-Ο Καναδός επιχειρηματίας κατέθεσε την άποψη του, την οποία είναι ελεύθερος και δικαιούται να κάνει, αλλά το παρελθόν είναι παρελθόν! Η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ. βρίσκεται πάλι σε δύσκολη διοικητική και οικονομική καμπή, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. Δεν είναι καιρός για να παρελθοντολογήσουμε και να «ξύσουμε τις παλιές πληγές». Οι φίλαθλοι χόρτασαν από την εσωστρέφεια.

-Ο Αντώνης Αντωνίου, επίσης, χειρίζεται το ζήτημα με διπλωματία, ώστε η σχέση με τον Alex να μη διαρραγεί. Ο Καναδός επιχειρηματίας δείχνει ενδιαφέρον να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα στην προσπάθεια να διακριθεί στην Super League 2 και να διεκδικήσει την άνοδο στην Super League. Ελάχιστοι πρώην ιδιοκτήτες ενδιαφέρθηκαν για τις ομάδες που άφησαν, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Θα μπορούσε να είχε εξαφανιστεί, όπως έκαναν άλλοι ιδιοκτήτες ομάδων. Όμως, είναι εδώ και συζητάει μαζί μας», είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. για τον Alex.

-Μακάρι η συζήτηση να έχει αίσια έκβαση και ο Alex να δώσει την χορηγία στην Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.), την οποία έχει ανάγκη για να λειτουργήσει. Ας αφήσουν μερικοί «καλοθελητές», επομένως, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., να χειριστεί την σχέση με τον Alexander Haditaghi, προς όφελος της ομάδας ποδοσφαίρου. Υπάρχουν αρκετοί, είμαι σίγουρος καρντάσια, που δεν βλέπουν με καλό μάτι την επαναπροσέγγιση του Α.Ο.Κ. με τον Καναδό επιχειρηματία. Και δεν θέλουν ο Alex, να είναι σύμμαχος στην προσπάθεια των νέων διοικούντων την ομάδα.

-Θέλω να πιστεύω πως ο Alex θα κρατήσει τον λόγο του και δεν θα μιμηθεί εκείνους που λέει ότι δεν τήρησαν τις υποσχέσεις που του έδωσαν, όταν είχε την ιδιοκτησία της προηγούμενης Π.Α.Ε. Αλλιώς, θα απογοητεύσει, άλλη μια φορά, τους Καβαλιώτες φιλάθλους, τους οποίους παρακίνησε να σταματήσουν την κριτική από τον καναπέ και να ενεργοποιηθούν για να στηρίξουν τον Α.Ο.Κ. στην Super League 2. Ας γίνει, λοιπόν, το παράδειγμα γι’ αυτούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ