Αγώνα «διάθλου» (απεριόριστο κολύμπι και απεριόριστα σουβλάκια) διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων (Ν.Ο.Θ.Α.) Καβάλας, την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 στο κολυμβητήριο της πόλης. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου: «Λόγω των μεγάλων απαιτήσεων και της πίεσης για την επίτευξη των ορίων που είχε θέσει η διοργάνωση και των αυστηρών οδηγιών για αποκατάσταση, η ομάδα αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει μεταγραφές της τελευταίας στιγμής από την κερκίδα. Ήταν ένας αγώνας, στον οποίο καταρρίφθηκαν όλα τα πανελλήνια ρεκόρ γέλιου και υπήρξε και μία πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες ψησίματος MASTERS. Συμμετοχές υπήρξαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες 4 έως 64 ετών, με τους νεότερους ηλικιακά να βγαίνουν πρώτοι στην γενική βαθμολογία και με τους πιο ώριμους ακόμα να βρίσκονται στην τελευταία στροφή.

Στις σκυταλοδρομίες υπήρξε αναγκαστική διακοπή, διότι ξαφνικά εμφανίστηκαν στον χώρο της πισίνας πολύχρωμα φουσκωτά σαμπρέλες και τροπικά πτηνά, τα οποία έπρεπε να απομακρυνθούν για την ασφάλεια των αθλητών. Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά, όταν εμφανίστηκαν ορισμένοι ηλικιωμένοι και άπλωσαν τις πετσέτες τους δίπλα στους βατήρες, δηλώνοντας ότι είναι ενάντια στις οργανωμένες πισίνες και τον μαζικό αθλητισμό.

Τελικά, βρέθηκε η χρυσή τομή και τα πνεύματα ηρέμησαν, καθώς σύννεφα καπνού εμφανίστηκαν πάνω από το κολυμβητήριο και άπαντες οδηγήθηκαν στην έξοδο. Εκεί, οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει για την διατροφική αποκατάσταση των αθλητών, με την παροχή επαναστατικών πρωτεϊνούχων σκευασμάτων σε μορφή σουβλακιού, το οποίο συνοδευόταν από υδατάνθρακες καλής ποιότητας.

Σε μία μορφή διαμαρτυρίας προέβησαν οι αθλητές του ομίλου στήνοντας χορευτική διαμαρτυρία, αρνούμενοι να συμμετάσχουν στην προπόνηση της επόμενης και δήλωσαν με εμφατικό τρόπο την πρόθεση τους να μην αποχωρήσουν από τον χώρο του κολυμβητηρίου.

Τέλος, αναγκαστική ήταν η εκκένωση του κολυμβητηρίου μετά τις 23:30, διότι κατέφθασε η αστυνομία προπονητών και επέβαλε αυστηρά πρόστιμα στους παρευρισκόμενους για άστατη εξωαγωνιστική συμπεριφορά.

Αυτά και αλλά πολλά, συνέβησαν στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, το οποίο μεταφέρθηκε πραγματικά στην καρδιά της πόλης! Χαμόγελα, χρώματα, αγκαλιές, γνωριμίες και υποσχέσεις για νέα ραντεβού, ήταν ο χρυσός απολογισμός! Ο αθλητισμός έχει πολλές προεκτάσεις και πάνω απ’ όλα μας ενώνει! Καλό καλοκαίρι στους μικρούς μας φίλους και στις οικογένειες τους!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ