Αντισφαίριση: Ο Νικόλας Χατζηαβραάμ κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Ελλάδας Κ18

0

Η συνεχής δουλειά και η ατομική βελτίωση του Νικόλα Χατζηαβραάμ επιβραβεύτηκαν με την κλήση που έλαβε να συμμετέχει στην εθνική ομάδα αντισφαίρισης της Ελλάδας. Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης «Πρωταθλητών» Καβάλας συγχαίρει τον αθλητή του και εκφράζει την υπερηφάνεια για την διάκριση που πέτυχε. «Στην ζωή ενός αθλητή, το να εκπροσωπήσει την χώρα του με το εθνόσημο στο στήθος, είναι μία τιμή «ανυπέρβλητη». Συγχαρητήρια Νικόλα!

Είναι μεγάλη τιμή, χαρά και ικανοποίηση για τον Όμιλό μας, για τον αθλητισμό της Καβάλας, την Α΄ Ένωση Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και επιβράβευση της πολύ καλής πορείας του, η κλήση στην εθνική ομάδα της Ελλάδας κάτω των 18 ετών, του αθλητή μας, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ, ο οποίος μαζί με τους: Ανδρέα Λοϊζά (Ο.Α. Αθηνών), Χρήστο Γκλαβά (Α.Ο.Α. Πεύκης) και τον γενικό αρχηγό αποστολής, τον προπονητή Ηλία Γιαννακάκη του Ο.Α. Αθηνών, θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο πανευρωπαϊκό ομαδικό πρωτάθλημα GALEA CUP U18 στην πόλη RICANY της Τσεχίας από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2024, με σκοπό την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος junior U18, που θα πραγματοποιηθούν στην Lyon της Γαλλίας στις 5, 6 και 7 Αυγούστου 2024.

Η εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί στην φάση των ομίλων στην Zone B και θα αντιμετωπίσει τις πολύ δυνατές ομάδες της Bulgaria, Czechia, Estonia, Finland, Germany και Poland. Ο όμιλος μας και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο εύχεται στον αθλητή μας και σε όλη την ελληνική αποστολή καλή επιτυχία», αναφέρει δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ