Αντισφαίριση: Η Ελ. Χατζηαβραάμ κατέκτησε τον 12ο ευρωπαϊκό τίτλο της!

0

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η συμπαίκτριά της από την Τουρκία, Naz Ada Eligur, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στα διπλά της διοργάνωσης Tirana Open U16 (κατ. 3) της Tennis Europe, που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα Αλβανίας στις 1 έως και 6 Μαΐου 2023. Στον τελικό αγώνα, η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια και η συμπαίκτριά της, ως Νο1 του ταμπλό, νίκησαν τις Πολωνές, Natalia Stasiak και Xhoanna Xhuli, με 6-2, 6-1.

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η Naz Ada Eligur, δεν κινδύνεψαν σε κανένα από τα παιχνίδια που έδωσαν. Προκρίθηκαν από τον 1ο γύρο χωρίς αγώνα και στον 2ο γύρο αντιμετώπισαν τις Ελληνίδες, Αναστασία Μπαρμπαρούτση και Ευγενία Κάκαρη, τις οποίες νίκησαν 6-1, 6-1. Στην ημιτελική φάση απέκλεισαν τις Πολωνές, Viktoria Berson και Nina Jastrzabek (No4 στο ταμπλό ), με 6-4, 6-4.

Ήταν ο δωδέκατος (12ος) ευρωπαϊκός τίτλος, σε διοργάνωση της Tennis Europe, σε 15 τελικούς αγώνες, για την αθλήτρια του Α.Ο. Αντισφαίρισης «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ» Καβάλας, η οποία προπονείται υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητικού επιτελείου Karaproimos Coaching Team, με υπεύθυνο προετοιμασίας και αποκατάστασης, τον έμπειρο γυμναστή, Γιώργο Παπανδρέου και το Alternative Therapist Center. Στην κατηγορία U16 (κάτω των 16 ετών), είναι ο 5ος τίτλος της Ελ. Χατζηαβραάμ και το 2023 είναι ο δεύτερος, μετά από τον τίτλο στην Herodotou Tennis Academy στην Κύπρο, με συμπαίκτρια την Ειρήνη Τσακίρη, ενώ είχε μία 2η θέση και δύο ημιτελικούς αγώνες. Στα μονά της διοργάνωσης στα Τίρανα, επίσης, έφτασε έως τα ημιτελικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ