Έναν πολύ καλό μήνα διανύουν αγωνιστικά οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ» Καβάλας και της Karaproimos Coaching Team, Νικόλας και Ελένη Χατζηαβραάμ, που μετά την πολύ γεμάτη εκπροσώπηση στους τρεις διεθνείς αγώνες για την International Tennis Federation (I.T.F.) στην Ελλάδα (Πρέβεζα, Κέρκυρα, Αγρίνιο) επέστρεψαν στις εγχώριες διοργανώσεις, για να στεφθούν πρωταθλητές στο 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε1 που διεξήχθη στις Σέρρες στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 18 ετών.

«Μόνο εύκολος δεν ήταν ο δρόμος προς την κορυφή για τον Νικόλα Χατζηαβραάμ, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, εκτός από τους πολύ καλούς αντιπάλους και την αφόρητη ζέστη, την τελευταία του χρονιά ως junior. Πιο εύκολο έργο μέχρι τον τελικό είχε η Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία συμμετείχε σε μεγαλύτερη ηλιακή κατηγορία.

Διπλή χαρά και ικανοποίηση για τον Α.Ο.Α. «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ», το τεχνικό επιτελείο της Karaproimos Coaching Team και για τον προσωπικό γυμναστή και υπεύθυνου αποκατάστασης, Γιώργο Παπανδρέου και την ομάδα Alternative Therapist Center. Η κατάκτηση της 1ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε1 στα αγόρια και κορίτσια Κ18, είναι επιβεβαίωση της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται και ήρθε μετά από έναν πολύ εξαντλητικό και απαιτητικό αγωνιστικό μήνα», αναφέρει δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ