• Δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά, γιατί οι διοικούντες την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ενώ έχουν συμφωνήσει με ορισμένους καλαθοσφαιριστές να μετεγγραφούν στην ομάδα, δεν κάνουν την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής τους.
  • Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί αποφεύγουν να βγάλουν μία ευχαριστήρια ανακοίνωση, για τους καλαθοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα, όπως ο Διονύσης Καπινιάρης, για τον οποίο πληροφορήθηκε ο φίλαθλος κόσμος ότι δεν θα παραμείνει στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, όταν έβγαλε ανακοίνωση ο Α.Ο. Αγρινίου, για να τον καλωσορίσει στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας!
  • Ο Διονύσης, εκτός από εξαιρετικός χαρακτήρας, συνέβαλε τα μέγιστα αγωνιστικά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου της ομάδας από τη Β΄ εθνική στην Α2 εθνική κατηγορία. Το λιγότερο ως ανταπόδοση, επομένως, θα ήταν μία λιτή ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά του στον Καβαλιώτικο σύλλογο.
  • Όσον αφορά τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους με «Καβαλιώτικο χρώμα», τον Διογένη Γοργώνη, τον Σωκράτη Γκέλιο και τον Γιάννη Σταμπουλή, η συμφωνία μαζί τους ναυάγησε! Ο μεν πρώτος, μάλλον, δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Καβάλα, ενώ οι άλλοι δύο υπέγραψαν στο νεοφώτιστο στη Β΄ εθνική κατηγορία Γ.Σ. Ελευθερούπολης (που έκανε τη σχετική ανακοίνωση)!
  • Ο Βανζέλ έκανε κάλεσμα στους Καβαλιώτες καλαθοσφαιριστές, να ενταχθούν στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αλλά έως σήμερα, τα ονόματα των παικτών που «κυκλοφόρησαν» στα Μέσα Ενημέρωσης και φέρονται ότι θα αγωνιστούν στην «Ένωση», δεν έχουν σχέση με την ενίσχυση του Καβαλιώτικου στοιχείου.
  • Χωρίς, λοιπόν, η διοίκηση να ενημερώσει τους φιλάθλους για τις μεταβολές στο έμψυχο δυναμικό, τους καλεί να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019! Για να «ζεσταθεί», όμως, ο κόσμος χρειάζεται να γίνει μία «δυνατή» μεταγραφή. Δηλαδή, να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός καλαθοσφαιριστή, που θα γίνει «κράχτης» ώστε οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας με τις προνομιακές τιμές έως το τέλος Ιουλίου. Έχω άδικο καρντάσια;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ