Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, το Τοπικό Τμήμα Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο.) διοργάνωσε, στον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», τον αγώνα δρόμου GREECE RACE FOR THE CURE, υποστηρίζοντας το έργο του συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού «Alma Zois». Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Τρέξαμε, περπατήσαμε, ή απλά δηλώσαμε παρουσία με το χαμόγελο μας και αποδείξαμε με κάθε βήμα μας την δύναμη του ΜΑΖΙ. Δείξαμε την υποστήριξη, την αλληλεγγύη και την αγάπη μας σε έναν μοναδικό σκοπό. Τρέξαμε για την γιαγιά μας, την μητέρα μας, την αδερφή μας, την φίλη μας, για εμάς τις ίδιες. Μία δράση ενεργοποίησης για την ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ και ίαση του καρκίνου του μαστού! Θερμές ευχαριστίες:

-Στο γυμναστήριο Ευ GYM για την επιμέλεια διεξαγωγής του αγώνα.

-Στους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος για την υγειονομική κάλυψη.

-Στα γυναικεία σωματεία της πόλης: φιλανθρωπικό σωματείο κυριών Καβάλας «Ο Άγιος Νέστωρ», Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, Όμιλος Ιnner Wheel Καβάλας, σύλλογος «Πνοή», Σοροπτιμιστικός Όμιλος Καβάλας.

-Στην Δημοτική Κοινότητα Καβάλας και τον σύλλογο εργαζομένων ξενοδοχείου Airotel Galaxy Hotel, για την στήριξη της δράσης μας με την ενεργή συμμετοχή τους.

-Στους τηλεοπτικούς σταθμούς Center TV και ENA Channel, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, για την προβολή και στήριξη της δράση μας μέσα από ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

-Στον Tsoutsas Laskaris για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα.

-Στους χορηγούς μας: εμπόριο φρούτων και λαχανικών «ΜΠΟΥΡΑΣ», σούπερ μάρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», Τεχνικό Γραφείο «ΑΝΝΑΛΕΝΑ ΙΣΤΑΤΙΑΔΗ», γραφιστική-διαφήμιση «ΘΩΜΗ ΑΓΓΕΛΟΥ».

Οι νικητές του αγώνα των 3 χιλιομέτρων ήταν: 1η θέση Πρίαμος Σαρόγλου, 2η θέση Κορνήλιος Κεμεκενίδης, 3η θέση Αλεξάνδρα Λαπόρδα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ