Ένα ξεχωριστό διήμερο, από άποψη επιτυχιών, σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις, ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου 2016, για τον Α.Ο. Αντισφαίρισης «Πρωταθλητών» Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα, στο τουρνουά MASTER, με τις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας κάτω των δώδεκα ετών (Κ12) της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, που διεξήχθη στη Νέα Πέραμο Δήμου Παγγαίου, η Ευγενία Σίσκου-Στρατηλάτη, αν και μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια, κατάφερε να πάρει την 1η θέση, ενώ η Κατερίνα Καραμούτα κατετάγη στην 4η θέση.
Επίσης, στην πόλη των Σερρών, στο 5ο Ενωσιακό τουρνουά Α10 και Κ10 (αγόρια και κορίτσια 10 ετών), ο Νικόλας Χατζηαβραάμ κέρδισε την 1η θέση στα αγόρια, ενώ στα κορίτσια, η Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη ήταν πρώτη και η Ελένη Χατζηαβραάμ δεύτερη.
Οι επιτυχίες αυτές του συλλόγου της Καβάλας, είναι αποτελέσματα της δουλειάς και της θέλησης των μικρών αθλητών για διάκριση, της επιστημονικής κατάρτισης των προπονητών (Κυριακή Καραπρώιμου, Ευδοξία Καραπρώιμου, Θωμά Γαζέτη) και της στήριξης των γονιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ