Έκανε «πρεμιέρα» το φεστιβάλ Cosmopolis στην παλιά πόλη και τον Άγιο Νικόλαο

0

Το Cosmopolis festival άρχισε την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 με την πρώτη ενότητα CosmoHome, με τέσσερις συναυλίες στην παλιά πόλη της Καβάλας και την αγορά Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου: «Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης και οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι Dreamers στον Άγιο Νικόλαο, παρουσίασαν στο φανατικό κοινό τους την νέα δισκογραφική δουλειά τους με μεγάλη επιτυχία. Η Λίτσα Ασωνίτου, με τον καταπληκτικό Γιώργο Σεμερτζίδη, ταξίδεψαν το κοινό στα τραγούδια του κινηματογράφου στον φάρο της Παναγίας, ενώ λίγο πιο δίπλα, στο θεατράκι της πλατείας Μοχάμετ Άλι, ο Κώστας Λιούμπας, με την υπέροχη παρέα του, παρέσυρε το κοινό στις όμορφες μελωδίες από την δισκογραφική δουλειά του, αλλά και σε παλιά, όμορφα λαϊκά τραγούδια.

Τέλος, στο υπέροχο και γραφικό «Κυπαρίσι», οι Street project Band ταρακούνησαν στην κυριολεξία τους τυχερούς θεατές με την ζωντάνια και τον αυθορμητισμό τους. Πριν, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία, η δράση «Γεωγραφία των συναισθημάτων», που επιμελείται ο φορέας “Postcards from home”, σε συνεργασία με τον φωτογραφικό όμιλο Καβάλας, τον σύλλογο Παναγίας «Το Κάστρο» και τον σύλλογο Μικρασιατών Καβάλας.

Το Cosmopolis ανανεώνει το ραντεβού με τους φίλους του, για την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, με ακόμα τέσσερις συναυλίες στο πλαίσιο της ενότητας CosmoHome. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cosmopolisfestival.gr. Να σημειωθεί ότι, η διοργάνωση εφαρμόζει, με μεγάλη υπευθυνότητα και ακρίβεια, τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και τις υποδείξεις του Υπουργείου υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ.».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ