-Πολύ φοβάμαι, καρντάσια, ότι η βαφή που έγινε στα ανοιχτά γήπεδα basketball στην Καλαμίτσα, θα παρουσιάσει πρόβλημα πολύ σύντομα. Έγινε, δυστυχώς, ένα «πασάλειμμα», με σκοπό την αισθητική βελτίωση των γηπέδων. Η εικόνα, θα μου πείτε, είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη. Δεν διαφωνώ. Ωστόσο, δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα, για να γίνει μία προχειροδουλειά!

-Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας στο χωμάτινο γήπεδο ποδοσφαίρου του δημοτικού αθλητικού κέντρου στην Καλαμίτσα. Υπάρχουν αρκετά γήπεδα ποδοσφαίρου μέσα στον αστικό ιστό, τα οποία χρησιμοποιούν τα τοπικά σωματεία. Στο «Βερούλειο» γήπεδο υπάρχει ο κεντρικός αγωνιστικός χώρος με φυσικό χλοοτάπητα και τέσσερα, αν δεν κάνω λάθος, μικρότερα γήπεδα περιμετρικά με συνθετικό χλοοτάπητα. Επίσης, στο Περιγιάλι υπάρχουν τρία γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα στο παλιό στρατόπεδο «Κωτσάλου» και, βεβαίως, το γήπεδο που χρησιμοποιεί η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», δίπλα στις εργατικές κατοικίες. Γιατί να κατασκευαστεί ένα ακόμα γήπεδο ποδοσφαίρου; Κι αν χρειάζεται κι άλλο γήπεδο, μπορεί ο Δήμος Καβάλας να αναπλάσει το γήπεδο μέσα στο παλιό στρατόπεδο «Ασημακοπούλου».

-Κατά την ταπεινή μου άποψη, στην Καλαμίτσα πρέπει να δημιουργηθεί ένα προπονητήριο για τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου. Να επιστρωθεί όλη η επιφάνεια στο χωμάτινο γήπεδο με ταρτάν, να γίνει διαγράμμιση με 4, ή 6 διαδρόμους, να κατασκευαστούν δύο σκάμματα για τα οριζόντια άλματα, μία βαλβίδα για την σφαιροβολία και να τοποθετηθούν στρώματα για τα κάθετα άλματα. Εννοείται και φωτιστικά σώματα.

-Έτσι, οι αθλητές και οι αθλήτριες θα αποκτήσουν έναν ακόμα χώρο προπονήσεων στην δυτική πλευρά της πόλης, εκτός από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά. Τον έχουν μεγάλη ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ