Με τις ευχές όλων και τον καθιερωμένο αγιασμό, άρχισε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, η νέα περίοδος στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΑμεΑ) της «Δημωφέλεια». Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, ο αγιασμός έγινε σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, παρουσία του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, του προέδρου της «Δημωφέλεια», Παναγιώτη Αγγελίδη, της γενικής διευθύντριας, Άλκηστις Βλάχου, του διευθυντή αθλητισμού και παιδείας της επιχείρησης, Αλέξη Βρεττού, γονέων και, βεβαίως, των ωφελούμενων του Κέντρου. «Κοινή διαπίστωση όλων όσοι παρευρέθηκαν στην τελετή αγιασμού και κυρίως των εργαζομένων της δομής,  ήταν  η συνεχής υποστήριξη και η άριστη συνεργασία της δημοτικής Αρχής και της «Δημωφέλεια» με το Κέντρο, ενώ εξέφρασαν και τις ευχαριστίες τους, για ακόμα μία φορά, στους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Φέτος, το ΚΔΑΠ-ΑμεΑ της «Δημωφέλεια» συμπληρώνει 20 χρόνια από την χρονιά (2003) που εντάχθηκε στην χρηματοδότηση των προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. και ανήκει στις πιο επιτυχημένες, από άποψη λειτουργίας και παροχών, δομές στην ευρύτερη περιοχή. Φιλοξενεί παιδιά με προβλήματα νοητικής και κινητικής υστέρησης, προσφέροντας τους εκπαίδευση, υποστήριξη και δημιουργική απασχόληση και μέχρι σήμερα, έχει κερδίσει την αγάπη του κοινωνικού συνόλου του Δήμου Καβάλας.

Ο πρόεδρος της «Δημωφέλεια», στον χαιρετισμό του, εξέφρασε την πεποίθηση, ότι όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τα επόμενα, η δημοτική Αρχή και η διοίκηση της επιχείρησης, θα βρίσκονται στο πλευρό της δομής, ενισχύοντας τις προσπάθειες του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού, για να προσφέρει με αγάπη υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους ωφελούμενους. «Με την βοήθειά μας, την συνδρομή του προσωπικού, αλλά και την ευγενική αρωγή πολλών συλλόγων και επιχειρηματιών της πόλης μας, θα σχεδιάσουμε για την νέα χρονιά πολλές δράσεις και εκδρομές, που θα συμβάλλουν στην εκπαίδευσή σας και προ πάντων στην ψυχαγωγία και την διασκέδασή σας. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς κάθε φορά που βρισκόμαστε, ενώ μαζί με την αγάπη σας, μας κάνετε καλύτερους ανθρώπους. Ο δήμαρχος κι εγώ, ως πρόεδρος της «Δημωφέλεια», θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, να σας ακούμε, να μαθαίνουμε από εσάς και να βοηθούμε την δομή, για να είστε πάντα δημιουργικοί κι ευτυχισμένοι», είπε ο Π. Αγγελίδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ