Άνοιξαν οι προσφορές, για έργο των Σ.Β.Α.Α. στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος»

0

Με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη, συναντήθηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, Άννα Θυσιάδου. Στη συνάντηση ήταν παρόντες , επίσης, ο νομικός σύμβουλος της Ο.Λ.Κ. Α.Ε., Ελευθέριος Βλαχογιάννης και υπηρεσιακοί παράγοντες. Συζητήθηκαν:

-Η εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας του έργου «επέκταση δικτύων ηλεκτροφωτισμού και τροφοδοσίας ελλιμενισμένων σκαφών-επιστρώσεις στον προσήνεμο μόλο λιμένα Καβάλας», προϋπολογισμού 1.550.000€. Το έργο είναι χρηματοδοτούμενο από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη», στο πλαίσιο του σχεδίου Στρατηγικές Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Σ.Β.Α.Α.). Το άνοιγμα των προσφορών έγινε στις 30 Ιανουαρίου 2020.

-Η σύναψη προγραμματικής σύμβασης, για τη δημοπράτηση της μελέτης επέκτασης κρηπιδωμάτων και προσήνεμου μόλου και δίκτυα Η/Μ στη χερσαία ζώνη λιμένα στην περιοχή ιχθυόσκαλας, που θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, προϋπολογισμού 300.000€ και της μελέτης διαπλάτυνσης και επέκτασης υπήνεμου μόλου λιμένα «Απόστολος Παύλος», προϋπολογισμού 300.000€, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Οι ομάδες εργασίας θα ολοκληρώσουν άμεσα τις προγραμματικές συμβάσεις και στη συνέχεια θα εγκριθούν από το διοικητικό συμβούλιο της Ο.Λ.Κ. Α.Ε., το περιφερειακό συμβούλιο και τους εποπτεύοντες φορείς. Στη συνάντηση, επίσης, επιβεβαιώθηκε η άψογη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, η οποία παράγει απτά αποτελέσματα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ