– Το ένστικτο μας λέει, πως η πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. «Καβάλα», από τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, για την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας ποδοσφαίρου, δεν θα διαφέρει από τις προτάσεις που έγιναν, ή επρόκειτο να γίνουν, τα προηγούμενα χρόνια.
– Ο Λευτέρης Πανταζής είναι άλλος ένας επώνυμος που θέλει να αναμιχθεί με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, για να «αυξήσει τις μετοχές του» στην κοινωνική ζωή του τόπου. Δηλαδή, για να προβληθεί περισσότερο και να ασχολούνται μαζί του τα Μέσα Ενημέρωσης.
– Το ποδόσφαιρο για τα άτομα που αποκαλούνται «σελέμπριτις» (διασημότητες), είναι μία παράλληλη ενασχόληση (χόμπι), όπως μία άλλη επιχείρηση, υγειονομικού ενδιαφέροντος συνήθως, που ενισχύσει το εισόδημά τους, αλλά περισσότερο το επαγγελματικό και κοινωνικό προφίλ τους.
– Εάν τα άτομα αυτά θέλουν, πραγματικά, να ασχοληθούν και να βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο να αναπτυχθεί, μπορούν να το κάνουν «αθόρυβα» παρέχοντας στήριξη στην προσπάθεια των ερασιτεχνικών σωματείων.
– Όχι να χρηματοδοτήσουν ένα ερασιτεχνικό σωματείο, για να ανέβει τις κατηγορίες σαν «τρένο» και να βρεθεί από τα «αλώνια» στα «σαλόνια», αλλά να κάνουν πιο άνετο το έργο των παραγόντων, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών.
– Για παράδειγμα, να βοηθήσουν στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ή στην κατασκευή καινούργιων, στην επιμόρφωση των προπονητών, των παραγόντων και των γονέων των ποδοσφαιριστών και γενικότερα στην καλύτερη οργάνωση, πάνω στο πρότυπο των συλλόγων του εξωτερικού.
– Η χρηματοδότηση μιας ομάδας, όπως η Καβάλα, για να ενισχυθεί μεταγραφικά και να κάνει πρωταθλητισμό με στόχο να αλλάξει κατηγορία, δεν μας λέει κάτι.
– Επομένως, αυτό που μας ενδιαφέρει να μάθουμε, είναι όχι πόσα χρήματα θα βάλει ο Λευτέρης Πανταζής στον Α.Ο.Κ., αλλά ποιο είναι το «όραμα» του για την ομάδα και το ποδόσφαιρο.
– Η προθεσμία για την κατάθεση των έγγραφων προτάσεων, που έδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., είναι έως την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016.
– Τότε, λοιπόν. θα διαπιστώσουμε εάν ο διάσημος τραγουδιστής ενδιαφέρεται και με ποιο τρόπο ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού οργανισμού που λέγεται Α.Ο. «Καβάλα» και ευρύτερα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
– Έως τότε, θα μας επιτρέψετε να είμαστε επιφυλακτικοί, όπως θα είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, με κάθε ένα υποψήφιο επενδυτή στην Ελλάδα, που δηλώνει ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ