Ως πολιτικός έχει μεγάλη ευθύνη ο Τάκης Εμμανουηλίδης και ως πολιτικός να ζητήσει διπλή συγνώμη!

0

Καθόλου δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον βουλευτή Καβάλας Τάκη Εμμανουηλίδη, γιατί ένοιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη (από ποιόν) ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και όχι ως πολιτικός, για τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι της Αττικής. Αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μια ευθύνη αυτή δεν είναι ευθύνη ως πολίτης αλλά ως πολιτικός. Ως πολίτης φταίει όσο φταίμε όλοι εμείς, οι άλλοι απλοί πολίτες κι αυτό ίσως γιατί δεν καταγγείλαμε πολεοδομικές παρανομίες συμπολιτών μας που έχουν αυθαίρετα, τις οποίες αυτός όπως και άλλοι, ως πολιτικός έσπευσε να νομιμοποιήσει. Η όποια ευθύνη έχει ο Τάκης Εμμανουηλίδης είναι με την ιδιότητά του ως πολιτικού και μ αυτή του την ταυτότητα, οφείλει να ζητήσει συντετριμμένος συγνώμη για τους σχεδόν εκατό νεκρούς κι αυτό να είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει.

Να ζητήσει συγνώμη που δεν έκανε τίποτα, για να οργανωθεί καλύτερα η Πολιτική Προστασία, οι σχετικές κρατικές υπηρεσίες, να κρατηθούν ανοιχτές οι προσβάσεις στη θάλασσα, κι όχι μόνο στην Αττική, αλλά και εδώ στον δικό μας τόπο, όπου εκλέγεται βουλευτής. Καταγγελίες σχετικές υπάρχουν σωρό στο διαδίκτυο, για αποκλεισμό της πρόσβασης στις ακτές στη Νέα Ηρακλείτσα, και σ’ όλη την παραλιακή Εγνατία από την Ν. Πέραμο, μέχρι τον Πύργο και πιο πέρα.

Για τη Νέα Ηρακλείτσα, καταγγέλλουν ότι υπάρχουν τρεις δρόμοι πολεοδομημένοι προς την παραλία, απέναντι από τον οικισμό Σαράντα. Οι δρόμοι αυτοί έχουν καταπατηθεί και στις δυο απ’ αυτούς οι καταπατητές έχουν χτίσει στο σημείο κατάληψης από ένα εκκλησάκι, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα τολμήσει να γκρεμίσει το εκκλησάκι  για να ανοίξει το δρόμο. Να ζητήσει λοιπόν συγνώμη ως πολιτικός, ο Τάκης Εμμανουηλίδης είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Τώρα, θα πρέπει, επί πλέον να ζητήσει και συγνώμη από τους καβαλιώτες που επιχείρησε να τους κοροϊδέψει λέγοντας ότι «ζητάει συγνώμη ως πολίτης, γιατί (τάχα) θεωρεί ότι ο θεσμός του πολίτη υπερτερεί του πολιτικού».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ