Φιλανθρωπικό τουρνουά στο «Βερούλειο», κρίσιμα παιχνίδια δίνουν στις 3 Ιανουαρίου 2018, οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας στην Αλεξανδρούπολη

0

Οι τρεις σύλλογοι που εδρεύουν στο «Βερούλειο» δημοτικό γήπεδο Καβάλας, διοργάνωσαν την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 τουρνουά, με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στο τουρνουά συμμετείχαν τα σωματεία: ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ και ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ. Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκπροσώπησαν: ο γενικός γραμματέας, Χρήστος Παρασκευάς και οι δύο Ενωσιακοί προπονητές, Λουκάς Τερμετζής και Βασίλης Χατζηβασιλειάδης (φωτογραφία).

Σχετικά με τις μικτές ομάδες παίδων και νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 θα αγωνιστούν στην Αλεξανδρούπολη, με τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Έβρου, στο πλαίσιο της τελευταίας και καθοριστικής αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος μικτών ομάδων των Ε.Π.Σ. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και στις δύο κατηγορίες, αφού με νίκες, οι ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα διατηρήσουν πολλές πιθανότητες να προκριθούν στη β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Οι Ενωσιακοί προπονητές είναι αισιόδοξοι για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, αν και βασικός στόχος είναι, να «μπούνε γερά θεμέλια» φέτος, ώστε το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να αναδείξει νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ήδη, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν, αρκετοί νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών (Π.Α.Ε.), ενώ μερικοί από αυτούς, αφού δοκιμάστηκαν, είναι στόχος μεταγραφής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ