– «Τακτικός θαμώνας» των δικαστικών αιθουσών τείνει να γίνει ο Βασίλης Ξουλόγης, ο πρώην δήμαρχος Παγγαίου.
– Το καλό (και χαμογελαστό) παιδί, όπως τον αποκαλούν.
– Είναι άσχημο, καρντάσια, να τελειώνει η θητεία κάποιου αιρετού σε ένα αξίωμα, όπως του δημάρχου, αλλά αυτός να έχει μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη.
– Κατά την ταπεινή γνώμη μου, ένας δήμαρχος, νομάρχης, περιφερειάρχης, βουλευτής, υπουργός, πρωθυπουργός, πρέπει να σκέφτεται την υστεροφημία του.
– Γιατί, όταν περάσει η περίοδος που είχε την εξουσία και την αίγλη, πρέπει να κυκλοφορεί στην κοινωνία με «ψηλά το κεφάλι».
– Δυστυχώς, είναι λίγοι αυτοί που το έχουν καταφέρει και ο κόσμος τους σέβεται και τους αγαπά (ακόμα).
– Το χρήμα, αλλά και τη δόξα, πολλοί εμίσησαν, αλλά την υστεροφημία ουδείς.
– Καλά «ξεμπερδέματα» στον Βασίλη Ξουλόγη, που συνεχίζει την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και δεν αποκλείεται να είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
– Ακούω και διαβάζω, καθημερινά, διαφημίσεις Ακαδημιών ποδοσφαίρου της περιοχής. Η τάδε Ακαδημία ανήκει στο δίκτυο των Ακαδημιών του Π.Α.Ο.Κ., η δείνα Ακαδημία ανήκει στο δίκτυο Σχολών του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα, η τρίτη Ακαδημία είναι μέρος του προγράμματος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς κ.ο.κ.
– Τι γίνεται, ρε καρντάσια, όλος ο Νομός Καβάλας «δουλεύει», για να «παράγει» ποδοσφαιριστές για τους συλλόγους της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης;
– Τι ρεζιλίκι είναι αυτό; Γιατί, κατά την άποψη μου, είναι μεγάλο ρεζιλίκι. Το τοπικό ποδόσφαιρο έγινε «εμπόριο» και προώθηση ταλέντων, σε συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού.
– Το δυσάρεστο είναι, ότι στο «αλισβερίσι» αυτό, εκτός από ιδιωτικές Ακαδημίες, συμμετέχουν και ερασιτεχνικά σωματεία, χωρίς να ενοχλείται η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ