Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας διοργανώνει σεμινάριο για την τεχνική του Lecoq

0

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Καβάλας και η Onorio ΑΜΚΕ, διοργανώνουν το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 (12:00-14:00) στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», σεμινάριο με θέμα: «Τεχνικές και εργαλεία με βάση τα επτά σωματικά επίπεδα του Jacques Lecoq».

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, οι ηθοποιοί: Λάζαρος Βαρτάνης, Αλέξανδρος Καναβός, Σύνθια Μπατσή, Μαίρη Ξένου, Στέφανος Παπατρέχας, Γεωργία Πιερρουτσάκου, προσκαλούν επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, καθώς και όσους αγαπούν το θέατρο, σε ένα δίωρο σεμινάριο πάνω στα επτά σωματικά επίπεδα του Jacques Lecoq. Μέσα από την θεωρητική κατανόηση της τεχνικής αυτής του Lecoq, αλλά και μέσα από πρακτικές ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς, πρόκειται να αναζητηθούν τεχνικές που θα γίνουν χρήσιμα εφόδια για την σωματική δομή οποιουδήποτε ρόλου.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 40 άτομα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και κάλτσες. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, θα τηρηθούν οι ειδικές οδηγίες των υγειονομικών Αρχών απέναντι στον Covid-19. Η είσοδος, η έξοδος και η παραμονή στον χώρο του θεάτρου γίνεται με την χρήση μη ιατρικής μάσκας. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή νόσησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510 220876, 2510 220877 έως και την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ