Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο εφήβων για τρίτο συνεχόμενο έτος

0

Για τρίτο συνεχόμενο έτος, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Καβάλας διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο εφήβων. «Επειδή η εφηβεία είναι κρίσιμη περίοδος, αλλά γίνεται πολύ πιο εύκολη όταν την μοιράζεσαι και πιο συναρπαστική αν βάλεις στην εξίσωση την δημιουργία, το What if??? είναι εδώ για να ανοίξει νέους δρόμους, ή μάλλον, να χαρίσει έναν άλλο τρόπο θέασης αυτών που απλώνονται μπροστά μας. Μέσα από πρακτικές ασκήσεις που προέρχονται από την σχολή του σωματικού θεάτρου, με τεχνικές του devised theater και με πρώτη ύλη τις ιστορίες και τα όνειρα των ίδιων των εφήβων που θα συμμετάσχουν στο εργαστήριο, θα χαράξουμε και φέτος ένα τόσο μοναδικό ταξίδι, όσο και οι συμμετέχοντές του και θα ανακαλύψουμε όλοι μαζί την θεραπευτική επίδραση που μπορεί να έχει το θέατρο στην ζωή μας. Διδάσκει η Βίκυ Φανέλη.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε εφήβους 13-18 ετών, που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και να γίνουν μέλη μιας διαφορετικής ομάδας.

Πότε: Κάθε Σάββατο, από τον Νοέμβριο του 2024 έως και τον Μάιο του 2025 (η ακριβής ημέρα και ώρα θα αποφασιστεί σε συνεννόηση με την εφηβική ομάδα, που θα προκύψει στην πρώτη ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024, στις 12:00, στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου»).

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ τον μήνα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)», αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ