Η ομάδα γυναικών του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα 86» προηγήθηκε στο σκορ, αλλά αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, στο γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, με την ομάδα της «Ελπίδας» Γενισέας, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, για την 5η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών. Ωστόσο, το παιχνίδι είχε ένταση στο τέλος και συγκεκριμένα μετά από την επίτευξη του τέρματος της ισοφάρισης από την φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο επικεφαλής της διοίκησης του Α.Ο. «Καβάλα 86», Παναγιώτης Αρσονιάδης (φωτογραφία), απέστειλε επιστολή προς το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της «Ελπίδας», στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα: «Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι του διοικητικού συμβουλίου της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «Ελπίς» Γενισέας Ξάνθης, αξιότιμε κύριε προπονητή, αγαπητές αθλήτριες,

Με μεγάλη έκπληξη, απογοήτευση, αλλά και βαθιά θλίψη, πληροφορήθηκα τα όσα συνέβησαν στον μεταξύ μας ποδοσφαιρικό αγώνα της Κυριακής 19/2/2023, με αρνητικούς πρωταγωνιστές κάποιους φιλάθλους μας. Δυστυχώς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπόρεσα να είμαι παρών στο γήπεδο και να αποτρέψω στην γέννηση τους οποιαδήποτε φαινόμενα δυσφημίζουν την ομάδα μας, το ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα τον υγιή αθλητισμό που όλοι οραματιζόμαστε.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. «Καβάλα 86», σας ζητώ ειλικρινά συγνώμη και σας υπόσχομαι, ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, για να αποτρέψω ανάλογες απαράδεκτες και προσβλητικές συμπεριφορές στο μέλλον.

Όλοι εμείς στην «Καβάλα 86» ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε υπέρμαχοι του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας, που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και την συμπεριφορά των αθλητών. Δεν μας ενδιαφέρουν οι κακές συμπεριφορές άλλων, ακόμα και των αγωνιζόμενων αντιπάλων μας. Εξάλλου, αυτό είναι ένα θέμα που δεν είναι δικής μας αρμοδιότητας για να επέμβουμε. Καταλήγουμε όμως στο συμπέρασμα, ότι χρειαζόμαστε την ευγενή άμιλλα στις μέρες μας, περισσότερο από ποτέ. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, η ακτινοβολία αυτή θα μας οδηγήσει σε πολύ πιο όμορφες στιγμές. Σε γήπεδα που δεν γεμίζουν μίσος και σε ανθρώπους που μαθαίνουν να χαμογελούν, είτε χάσουν, είτε κερδίσουν! Όλα στο πρόγραμμα είναι άλλωστε.

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλες και φίλοι, ελπίζω και εύχομαι η επιστολή μου να διαβαστεί από όλες και όλους όσοι θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για το ποδόσφαιρο, για τα παιδιά μας, για όλη την κοινωνία. Ένα καλύτερο αύριο στον αθλητισμό, ενάντια στην βία και τον ρατσισμό απ’ όπου κι αν προέρχεται. Και γι’ αυτό, παρακαλώ θερμά τα Μέσα Ενημέρωσης να δημοσιοποιήσουν το παραπάνω απολογητικό μου υπόμνημα που τους κοινοποιώ. Εκ μέρους σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, ζητώ για ακόμα μία φορά, ειλικρινά και ταπεινά συγνώμη».

Στα άλλα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής ημέρας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Ποντιακός Αλεξανδρούπολης-Σουφλί 1-0, Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης-Ορέστης Ορεστιάδας 2-1. Η βαθμολογία του ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής: Ελπίς Γενισέας 13 βαθμοί, Καβάλα 86 13, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης 7, Σουφλί 6, Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης 4, Ορέστης Ορεστιάδας 0.

Την 6η αγωνιστική ημέρα (5 Μαρτίου 2023) θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Καβάλα 86-Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, Ελπίς Γενισέας-Ορέστης Ορεστιάδας, Σουφλί-Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ