Τα αδέλφια Νικόλας και Ελένη Χατζηαβραάμ επέστρεψαν από την Αθήνα με νέες διακρίσεις στην αντισφαίριση

0

Με μία «αγκαλιά κύπελλα» στις αποσκευές τους, γύρισαν από την Αθήνα, όπου διεξήχθη το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε1 (Κ12, Κ14, Κ16, Κ18), οι πρωταθλητές του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης «Πρωταθλητών» Καβάλας και της Karaproimos Coaching Team, Νικόλας και Ελένη Χατζηαβραάμ.

Οι Καβαλιώτες πρωταθλητές αγωνίστηκαν σε δύο κατηγορίες, των μονών και διπλών του πανελλήνιου πρωταθλήματος, κατάφεραν, έπειτα από εξαιρετικά και αμφίρροπα παιχνίδια, να ανέβουν στο βάθρο των νικητών, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς του προπονητικού επιτελείου Karaproimos Coaching team, αλλά και του γυμναστή και υπεύθυνου αποκατάστασης, Γιώργου Παπανδρέου (Alternative Therapist Center). Ο δρόμος για την κορυφή μόνο εύκολος δεν ήταν για τον Ν. Χατζηαβραάμ, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στα διπλά Κ18 (κάτω των 18 ετών) με συμπαίκτη τον Άρη Παναγιώτου, του Ολυμπιακού Πειραιώς και την 2η θέση στα μονά. Στον 1ο γύρο νίκησε τον Γ. Δημητρίου, του Α.Ο.Α. Παπάγου, με σκορ 6-4, 6-4. Στον 2ο γύρο επικράτησε του Αθ. Λεβέντη, του Α.Ο.Α. Υέλου, με 6-3, 6-4. Στον γύρο των προκριματικών συναντήθηκε με τον Άγ. Αυγέρη, του Α.Ο.Α. Αμπελοκήπων/Μενεμένης κι έπειτα από 3 ώρες παιχνιδιού, προκρίθηκε στην 4άδα με 7-5, 7-6. Δύσκολος και πολύωρος, ήταν και ο ημιτελικός αγώνας, με αντίπαλο τον Οδ. Ράμμο, του Ο.Α. Αθηνών, τον οποίο νίκησε στο 3ο σετ με 6-4, 6-7, 6-4. Στον τελικό αγώνα, η κούραση ήταν αισθητή και ηττήθηκε από τον Άρη Παναγιώτου, με τον οποίο ήταν «ζευγάρι» στο διπλό, με 6-1, 6-2.

Μία ατυχία κι ένας μικρός τραυματισμός, ήταν εμπόδιο για την καλή παρουσία στα μονά της διοργάνωσης της Ελ. Χατζηαβραάμ, η οποία με συμπαίκτρια την Μυρτώ Πρωιμάκη, του Ο.Α. Σούδας, στέφθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό της κατηγορίας Κ16 (κάτω των 16 ετών).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ