Την ημέρα της έναρξης του σχολικού έτους, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, επέλεξε ο σύλλογος τριτέκνων οικογενειών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, για να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση, που απευθύνεται στα «πρωτάκια» και στους νεοεισακτέους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Την εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης, άνοιξε ο γραμματέας του συλλόγου, Κλήμης Καρασάββας, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και είπε λίγα λόγια για τον σκοπό της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια, μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γρηγόρης Χιόνης, που ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή τους και το διοικητικό συμβούλιο για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του επίσημου προσκεκλημένου, του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τρίτεκνων Ελλάδας, Μανώλη Αχλαδιανάκη, που αναφέρθηκε στις ενέργειες και στις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας σε εθνικό επίπεδο.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, το διοικητικό συμβούλιο πρόσφερε σε 27 «πρωτάκια», συμβολικά, τα πρώτα τους σχολικά είδη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή στους 21 νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τιμητικών επαίνων κι ενός συμβολικού ποσού, αλλά και τις καλύτερες ευχές για «καλές σπουδές». Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το φροντιστήριο LINGUACOM (επί της οδού Φιλελλήνων 15), που εκτός από τα έξοδα, προσέφερε γενναία έκπτωση στα δίδακτρα σε όλα τα προγράμματά του για τα μέλη του συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ