Δύο συναυλίες προσφέρει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας (Δ.Ω.Κ.) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου 2018, με πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και όλες τις μουσικές προτιμήσεις. Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία Πελεκανίδη των Κρηνίδων, εκεί όπου λειτουργεί το Παράρτημα του Δ.Ω.Κ. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, θα εμφανιστούν μαθητές των τάξεων βιολιού, πιάνου, κιθάρας, φλάουτου και αρμονίου, ενώ η βραδιά θα κλείσει με το εκλεκτό επταμελές σύνολο Bohemian Jazz Ensemble, το οποίο πρόσφατα εκπροσώπησε την Καβάλα και το Δημοτικό Ωδείο της πόλης στη Βάρνα της Βουλγαρίας, έπειτα από πρόσκληση της τοπικής Εθνικής Σχολής Τεχνών.

Η δεύτερη συναυλία είναι η καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία των Μουσικών Συνόλων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στις 9 το βράδυ στην πλατεία Κανάρη. Το απολαυστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα σχήματα: ΑΚΟΡΝΤΕΟΝΑΤΑ (διεύθυνση Παύλος Ξανθόπουλος), BOHEMIAN JAZZ ENSEMBLE (διεύθυνση Christopher Baka), ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΖΑΖ-ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (διεύθυνση Νίκος Πανταζόγλου), ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (διεύθυνση Μανώλης Παργεντάκης) και τις χορωδίες του Δ.Ω.Κ. υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Κοψαχείλη.

Οι συναυλίες εντάσσονται στο πλαίσιο των «ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2018». Την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν κι άλλες εμφανίσεις συνόλων του Δ.Ω.Κ., παράλληλα με τις ετήσιες και τις απολυτήριες εξετάσεις που θα βρίσκονται σε εξέλιξη. Μετά τη λήξη της σχολικής περιόδου, τα Σύνολά του Ωδείου έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν σε καλοκαιρινό φεστιβάλ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ