Σε δώδεκα μήνες, ο ηλεκτροφωτισμός του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας θα έχει αποκατασταθεί πλήρως. Το πρωί της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου 2019, ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης, υπέγραψε, παρουσία των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης, τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου αντικατάστασης των καλωδίων στα φωτιστικά σώματα και στους φωτεινούς σηματοδότες. «Αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα με τα κλεμμένα καλώδια, αλλά με το έργο αυτό, θα αποκατασταθεί ο φωτισμός σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο», δήλωσε και πρόσθεσε ότι ο προϋπολογισμός του έργου είναι 200.000 ευρώ, ενώ ο ανάδοχος έδωσε έκπτωση 52%.

Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν παρών και ο υπηρεσιακός παράγοντας, Κώστας Κουνάκος, ο οποίος ανέφερε ότι πάρθηκαν μέτρα για την προστασία των καλωδίων και ότι ο επόμενος στόχος της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, είναι η αντικατάσταση των λαμπτήρων με καινούργιους τύπου Led, που θα εξοικονομήσουν ενέργεια και χρήματα.

Ο Κ. Αντωνιάδης ανακοίνωσε, ακόμα, ότι την ερχόμενη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, θα μεταβεί στη Θάσο, όπου θα συγκαλέσει συνάντηση των τοπικών φορέων, για να παρουσιάσει τα έργα που θα γίνουν από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στο νησί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ